Κυριακή, Μαΐου 7

DEBATE! Το χουνέρι του Μαρινάκη στον Μητσοτάκη...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δείξει με κάθε τρόπο ότι θα αποφύγει ένα debate με τον Αλέξη Τσίπρα όσο έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Στο Μega ...


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δείξει με κάθε τρόπο ότι θα αποφύγει ένα debate με τον Αλέξη Τσίπρα όσο έχει τη δυνατότητα να το κάνει.

Στο Μega ήξεραν ότι η πρότασή τους θα απορριφθεί από τον πρόεδρο της ΝΔ και θα γίνει αμέσως δεκτή από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αλλά την κατέθεσαν, χωρίς μάλιστα να έχουν ενημερώσει από πριν τα κομματικά επιτελεία, προκαλώντας έναν δυσάρεστο αιφνιδιασμό στον Κ. Μητσοτάκη που αναγκάστηκε για μια ακόμη φορά να εκτεθεί δείχνοντας πόσο φοβάται μια απευθείας αναμέτρηση με τον Αλ. Τσίπρα.

Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει χιούμορ αλλά προφανώς δεν είναι μόνο αυτό. Είχε προηγηθεί η απόρριψη του αιτήματος του Κ. Μητσοτάκη να μη δώσει συνέντευξη στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Ράνια Τζίμα, που στη ΝΔ τη θεωρούν ενοχλητική, αλλά σε άλλη δημοσιογράφο την οποία εμπιστεύονται.

Ακόμη δεν έχει διευθετηθεί το ζήτημα και δεν έχει οριστεί ημερομηνία γι αυτή τη συνέντευξη, παρά το θόρυβο που δημιουργήθηκε και παρά τις δυσμενείς εντυπώσεις που προκλήθηκαν για τον Κ. Μητσοτάκη.

Είναι εύλογο να συμπεράνει κανείς πως ο πανίσχυρος ολιγάρχης στέλνει ένα σαφές μήνυμα στον Κ. Μητσοτάκη ότι η στήριξη του προς αυτόν έχει όρους και όρια. Πέρα από την εμφανή δυσφορία του για την επιρροή του συστήματος Μελισσανίδη στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο, πιθανότατα υπάρχουν και άλλοι λόγοι που δεν είναι ορατοί σε όσους δεν είναι μυημένοι στα βάθη της διαπλοκής.

Το βέβαιο είναι ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν αντιμετωπίζεται πια σαν πανίσχυρος ηγέτης με λαμπρό μέλλον από το κατεστημένο και τα μεγάλα συμφέροντα. Αντίθετα, του κάνουν πλάκα ακόμη και οι δικοί του.
https://tvxs.gr/news/ellada/xoyneri-toy-marinaki-ston-mitsotaki

 http://www.press-gr.com/2023/05/debate_6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .