Παρασκευή, Μαΐου 5

«Κυριάκο, τελειώνεις…» – Κυκλοφόρησε το νέο e-book του Νίκου Καραχάλιου με τίτλο «Εκείνος κι Εγώ»

Συνοδευόμενο από την 3η -και τελευταία- προσωπική του επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το νέο e-book του Νίκου Καραχάλιου με τίτλο «Εκείνος κι Εγώ» μόλις κυκλοφόρησε συνοδευόμενο από την 3η -και τελευταία- προσωπική του επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το link για το e-book θα το βρείτε πατώντας είτε ΕΔΩ

3η Ανοιχτή Επιστολή Αθήνα, 1η Μαΐου 2023

Κυριάκο, τελειώνεις…

Ό,τι είχα να σου στο είπα.

Ίσως κάποιες φορές και με το παραπάνω

Αλλά δεν παίρνω πίσω ούτε μία λέξη!

Τουλάχιστον μέχρι το βράδυ των Εθνικών Εκλογών της 21ης Μαΐου

Τότε θα μιλήσει ο «σοφός λαός»!

Τώρα είναι η ώρα που μιλάνε οι υποψήφιοι, τα κόμματα, και τα στελέχη τους. Είναι η ώρα των εκλογών. Η ώρα της κορυφαίας δημοκρατικής διαδικασίας, την οποία δυστυχώς η απερχόμενη κυβέρνησή σου επιχειρεί συστηματικά να νοθεύσει με αλλεπάλληλα
πραξικοπήματα.

Από σήμερα λοιπόν 1η Μαΐου 2023 και για 21 ημέρες δεν θα γράψω κανένα άλλο άρθρο, δεν θα εκτοξεύσω άλλο «φιλιππικό» κατά του χειρότερου και πιο ανήθικου Πρωθυπουργού στην ιστορία της Μεταπολίτευσης.

Αν θεωρείς τον χαρακτηρισμό «βαρύ», το βιβλίο αυτό σου προσφέρει τις απαντήσεις. Από εδώ και πέρα θα αυτοπεριοριστώ σε «ψύχραιμες αναλύσεις» ως πολιτικός επιστήμων, άντε και σε μερικά tweets για εκτόνωση.

Προσδοκώ (αλλά δεν ελπίζω), σε 3 εβδομάδες σκληρής αλλά υγιούς αντιπαράθεσης. Εύχομαι κάτι το κοινότοπο -αλλά επιτακτικό πλέον ως ανάγκη- «να κερδίσει η Δημοκρατία» και βέβαια το αυτονόητο: να χάσεις εσύ!

Γιατί;

Αν ανοίξεις το e-book που επισυνάπτεται, στην οθόνη του PC, του tablet, ή του smartphone σου- δεν θα χρειαστούν πολλές παραπάνω εξηγήσεις. Yπάρχουν 52 συνολικά κείμενα – 47 δικά μου και 5 ακόμη «αναφορικά» ως appendix, που αθροίζουν συνολικά περισσότερες από 120.000 λέξεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .