Κυριακή, Μαΐου 21

Περίεργα πράγματα με τα exit polls!

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με τα exit polls. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με εκτιμήσεις, μόνο ένας στους τέσσερις πολίτες απαντούσε το πρωί της Κυριακής.

Το ποσοστό των πολιτών που συμμετείχαν στα exit polls που έγιναν σήμερα το πρωί έξω από τα εκλογικά τμήματα ανέρχεται στο 35 με 40 %! Γεγονός που κάνει το όποιο δείγμα, άκρως αναξιόπιστο.

Μάλιστα όπως λένε οι φήμες, οι δημοσκοπικές εταιρείες σταμάτησαν να παίρνουν δείγμα, ενώ οι διαρροές που αναπτύχθηκαν τεχνηέντως για την εξέλιξη της ψηφοφορίας, γεννούν ακόμη περισσότερα ερωτήματα

Έπειτα από όλα αυτά, εάν όντως συμβαίνει αυτό, πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας για τις διαρροές και την απόπειρα αιφνιδιασμού του εκλογικού σώματος;

Υπογραμμίζεται ότι εάν δεν βγει exit polls μετά το κλείσιμο της κάλπης, θα είναι κάτι πρωτοφανές στα χρονικά των εκλογικών αναμετρήσεων της μεταπολίτευσης.


https://www.makeleio.gr/

 https://www.epilekta.com/2023/05/exit-polls.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.