Παρασκευή, Μαΐου 26

Εκλογές (ψυχολογικής) βίας και νοθείας: ψήφισαν και τα οστρακόδερμα! Νικητής: Οίκος Rothschild!

 

Γελοιογραφία που περιγράφει γλαφυρά την κατάσταση των εκλογών του 1961… Πόσο διαχρονική…

Ο χάρτης αποτελεσμάτων, τα ποσοστά των κομμάτων και τα «τεχνικά προβλήματα» στη μετάδοση των αποτελεσμάτων των εκλογών, φωνάζουν ΝΟΘΕΙΑ από κάθε πλευρά…

γράφει ο Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

«Ίσως η μόνη αληθινή αξιοπρέπεια του ανθρώπου συνοψίζεται στην ικανότητά του να περιφρονεί τον εαυτό του.» (Jorge Santayana)

Ήθελαν νομιμοποίηση της νοθείας και την πήραν! Κι αν ακόμη ψάχνετε να βρείτε γιατί μιλάμε για νοθεία, θα σας παραπέμψω αρχικά στο πολύ ενδιαφέρον σχόλιο του συνεργάτη μας Πυρίνου Λογίου, ο οποίος αναφέρει κάποια πράγματα. Αλλά και κάποια ακόμη, τα οποία θα καταθέσουμε εδώ.

Αρχικά, θα υπενθυμίσω ότι το ιστολόγιό μας, είχε δώσει δύο πιθανά σενάρια για το εκλογικό αποτέλεσμα:

  1. Ακυβερνησία που θα οδηγούσε σε κυβέρνηση κοινής αποδοχής, η οποία με τη σειρά της θα οδηγούσε στην παράδοση της διακυβέρνησης της Χώρας στον Παύλο
  2. Επανεκλογή Μητσοτάκη που θα οδηγήσει σε πλήρη καταστροφή της Χώρας, αναταραχές και τέλος αναγκαστική παράδοση της κυβέρνησης της Χώρας στον Παύλο

Όπως βλέπετε, και τα δύο σενάρια έχουν την ίδια κατάληξη. Με μία διαφορά: το δεύτερο είναι πιο επίπονο για τον ελληνικό λαό…

Η εμπλοκή της «Team Jorge»

Στη σύγχρονη κοινωνία, ακόμη κι οι εκλογές περνάνε μέσα από ψηφιακά φίλτρα. Αυτό σημαίνει ότι απαιτούνται εξειδικευμένα λογισμικά έκδοσης αποτελεσμάτων. Σε έναν κόσμο θαυμαστό κι όμορφα στημένο, όταν μία κυβέρνηση αποφασίζει τη χρήση ενός τέτοιου λογισμικού, καλεί εκπροσώπους και των υπολοίπων κοινοβουλευτικών ομάδων, να κάνουν έλεγχο στο λογισμικό και να το εγκρίνουν.

Αλλά αυτά συμβαίνουν σ’ έναν όμορφο κόσμο, αγγελικά πλασμένο. Όχι στην Ελλάδα του Κούλη! Κι αυτό γιατί η κυβέρνηση επέλεξε ένα λογισμικό αλλά παράλληλα και την εμπλοκή της της «Team Jorge» και δεν επέτρεψε σε κανέναν να το ελέγξει. Ένας από εκείνους που ζήτησαν έλεγχο του λογισμικού, ήταν κι ο Κυριάκος Βελόπουλος, όπως αναφέρει το «The toc». Στις 1 Μαρτίου τρέχοντος έτους, ο Γιάννης Λαγός, έθεσε σχετικό ερώτημα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την εμπλοκή της «Team Jorge» στις εκλογές διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών. Το ερώτημα βασίστηκε σε σχετικό δημοσίευμα της Guardian όπου μεταξύ άλλων, ο ιδρυτής κι ηγέτης της «Team Jorge» φέρεται να λέει:

«Στην παρούσα φάση εμπλεκόμαστε στις εκλογές μιας αφρικανικής χώρας, έχουμε μία ομάδα στην Ελλάδα και άλλη μία στα Εμιράτα. Έχουμε ολοκληρώσει 33 προεδρικές εκστρατείες, τις 27 από τις οποίες με επιτυχία»

Η «Team Jorge», είναι μία ομάδα hackers που αποτελείται από ισραηλινούς. Ηγέτης της είναι ο Ταλ Χάναν, πρώην αξιωματικός των ισραηλινών Ειδικών Δυνάμεων και πρώην πράκτορας της Mossad (ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες). Μετά τη συνταξιοδότησή του, δημιούργησε την «Team Jorge» ώστε – αδρά αμειβόμενος – να πουλάει υπηρεσίες επηρεασμού κοινής γνώμης, αλλά και εκλογών.

Η Guardian, σε άλλο της άρθρο, μας εξηγεί τον τρόπο λειτουργίας της ομάδος αυτής. Χαρακτηριστικά, ο Χάναν φέρεται να είπε στους τρεις ρεπόρτερ που τον πλησίασαν ως υποψήφιοι πελάτες από αφρικανική χώρα που ήθελε να διεξάγει εκλογές:

«Μεγάλο μέρος της στρατηγικής τους φαινόταν να περιστρέφεται γύρω από τη διατάραξη ή την υπονόμευση αντιπάλων εκστρατειών: η ομάδα ισχυρίστηκε ακόμη ότι έστειλε ένα σεξουαλικό παιχνίδι που παραδόθηκε μέσω Amazon στο σπίτι ενός πολιτικού, με στόχο να δώσει στη γυναίκα του την εσφαλμένη εντύπωση ότι είχε σχέση.»

Αυτό που γίνεται άμεσα κατανοητό, είναι ότι η ομάδα αυτή εξειδικεύεται σε κάθε λογής απάτη. Από επηρρεασμό κοινής γνώμης, μέχρι και hacking λογισμικών εκλογών. Πώς γίνεται ο επηρρεασμός της κοινής γνώμης; Η Guardian στο ίδιο άρθρο αναφέρει:

Μία από τις βασικές υπηρεσίες της Team Jorge είναι ένα εξελιγμένο πακέτο λογισμικού, Advanced Impact Media Solutions ή Στόχοι. Ελέγχει έναν τεράστιο στρατό από χιλιάδες πλαστά προφίλ κοινωνικών μέσων στο Twitter, το LinkedIn, το Facebook, το Telegram, το Gmail, το Instagram και το YouTube. Ορισμένα avatar έχουν ακόμη και λογαριασμούς Amazon με πιστωτικές κάρτες, πορτοφόλια bitcoin και λογαριασμούς Airbnb .»

Σύμφωνα πάντα με την Guardian, η ομάδα αυτή διαχειρίζεται πάνω από 30.000 πλαστά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κι η προβοκάτσια καλά κρατεί!

Αν στον επηρρεασμό της κοινής γνώμης προσθέσουμε ένα hacking σε ένα λογισμικό εκλογών που δεν επιτρέπεται κανείς να ελέγξει, τότε έχουμε αυτά τα αποτελέσματα:

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://kanenazori.com/2023/05/22/ekloges_bias_kai_notheias/

facebook sharing button
twitter sharing button
email sharing button

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .