Τετάρτη, Μαΐου 31

Στη χώρα του πολιτικού μικροτσουτσουνισμού, της φταίνε οι τρίχες και η Singular!


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΩΡΑΣ 3 Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Εντάξει; Τα είπατε; Κάνατε τις βαθυστόχαστες «αναλύσεις» σας για το εκλογικό αποτέλεσμα;

Ακούστε τώρα και τη δική μου, που δεν είναι βαθυστόχαστη. Ζούμε στη χώρα του πολιτικού, πολιτισμικού και πνευματικού μικροτσουτσουνισμού και οι προεκλογικές και εκλογικές διαδικασίες ανέδειξαν αυτό το φαινόμενο στην πλήρη του έκταση. Ζούμε και λειτουργούμε κάτω από δανεικά τσουτσούνια. Των αρχαίων προγόνων μας, των Ηρώων του ’21 και των Ηρώων του ’40.

Ο Τσίπρας, ήταν πάντα ένας πολιτικός μικροτσούτσουνος και η Αριστερά, προσπαθούσε να τον παρουσιάσει ως τον Ρόκκο Σιφρέντι του εγχώριου πολιτικού προσωπικού. To 2015, δεν κέρδισε

αυτοδυναμία και το 2019, έκανε νοθεία για να πιάσει τα ποσοστά που έπιασε. Επί 4 χρόνια γράφω, ότι τα πραγματικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 20% και δικαιώθηκα πλήρως, σήμερα.

Ο Τσίπρας, όπως κάθε μικροτσούτσουνος, έριξε το φταίξιμο στις κομματικές τρίχες, μετά τις εκλογές. Άλλοι επαγγελματίες, Εθνικοζαίοι, σανοπώληδες, βρίσκουν το «χάρακα» πειραγμένο, που δεν μετράει σωστά το πολιτικό ανακόντα που κρύβουν ανάμεσα στα πόδια τους. 

Πάμε παρακάτω.

Αποστασιοποιηθείτε λίγο από τον κομματικό φανατισμό και δείτε το γελοίο του πολιτικού θεάματος. Ο Βελόπουλος με κάποιον Νατσιό (Who the Fuck is Νατσιός, ρε παιδιά;) ξιφασκούν με τα πολιτικά τους τσουτσουνάκια, για το ποιος δικαιούται να κάνει εξορκισμό στη χώρα για να φύγουν από μέσα της τα δαιμόνια και να σβουρίξει κανένα made in Russia μανουάλι στο κεφάλι του Ερντογάν και τους Κλάους.

Κουτσούμπας και Ανδρουλάκης πανηγυρίζουν, που σε πλήρη εκλογική στύση αυξήθηκαν μισό πόντο. Οι άλλοι πολιτικοί μικροτσούτσουνοι του «εθνοκρατικού» χώρου, είπαν να ενώσουν τα τσουτσουνάκια τους, μήπως αυξηθεί το μέγεθος και σταθούν τυχεροί. Το άθροισμα πολιτικών μικροτσούτσουνων το αποκαλούν κομψά «Ένωση πατριωτικών δυνάμεων», αλλά, όπως και στο σεξ, όταν μαζεύονται πολλοί χαζοπηδήκουλες πάνω από μία γυναίκα, αυτή, νιώθει απειλή όχι έλξη.

Επειδή ακριβώς, είναι πολιτικά μικροτσούτσουνοι, βάζουν μπροστά από το δικό τους, ως μόστρα, το τσουτσούνι του Πούτιν, του Όρμπαν και του Σι, μήπως και ξεγελαστεί ο κόσμος και πιστέψει ότι το δικό τους πουλάκι είναι το ίδιο με των άλλων.

Με τα μικρά τους πολιτικά και πνευματικά τσουτσουνάκια, θα πηδήξουν το Νταβός, την Ε.Ε., την Αμερική, την Αυτοκρατορία των Κλίνγκων και θα πάρουν σε threesome την Τζολί μαζί με την Μπελούτσι.

Κάποτε, αυτό το Έθνος, έβγαζε Βενιζέλους, Μεταξάδες και Τάσσους Παπαδόπουλους.

Ο κόσμος ψήφισε Κούλη, όχι επειδή την έχει μόνο πιο μεγάλη, αλλά ίσχυσε η λογική ότι, εάν είναι να μας βιάσουν, τουλάχιστον να το απολαύσουμε ως αστές κυρίες και να πληρωθούμε και κάτι. Αυτό κάνουν οι ηθικά χρεωκοπημένες κοινωνίες. Ο Κούλης, επανέφερε τον πολιτισμό της Μυκόνου μέσα στο κεφάλι του Έλληνα και ο Έλληνας και η Ελληνίδα, ψοφάνε για Μύκονο, όχι για το Άγιο Όρος. Καλώς ή κακώς, αυτό είναι το εκλογικό σώμα και σε αυτό θα παίξεις «μπάλα».

Όχι, μεγάλε, δε φταίνε η Singular, οι Εβραίοι, οι Μασώνοι και οι ερπετόμορφοι για το εκλογικό αποτελεσμα. Η κοινωνία είναι γένους θηλυκού και ξέρει σε ποιον θα κάτσει και ποιος την έχει μεγάλη, ώστε αυτή, να τεκνοποιήσει το απόλυτο καλό ή το απόλυτο κακό. Έτσι είναι οι κοινωνίες από την εποχή του χαλκού. Ικανές για τα πάντα. Η Αιτωλική κοινωνία, για λόγους εγωισμού και μίσους κατά των Μακεδόνων, έφερε στην Ελλάδα, ως συμμάχους της, τους Ρωμαίους επικυριάρχους  και σκλαβωθήκαμε για 500 χρόνια.

Ενίοτε στην πολιτική, τα πράγματα είναι απλά, αλλά πάντοτε κυνικά.

Ποτέ οι πολιτικοί μικροτσούτσουνοι του «πατριωτικού» χώρου, δεν έπιασαν σε πλήρη εκλογική στύση πάνω από το 7%. Πανηγυρίζουν και από πάνω γι’ αυτό το αμελητέο μέγεθος. Από τον Καρατζαφέρη μέχρι και σήμερα, περιφέρουν τα αμελητέα πουλάκια τους, όπως οι κομπάρσοι σε ένα γελοίο θίασο. Πολιτεύονται και λειτουργούν με την ίδια υποσχετική του ΚΚΕ, ότι το πουλάκι τους, κάποια στιγμή, στα επόμενα 200 χρόνια, θα μεγαλώσει και θα γίνει η φονική μαλαπέρδα που θα πηδήξει τους κακούς καπιταλιστές.

Είμαστε χώρα μεσηλίκων και το μέγεθος του πέους μικραίνει όσο περνάνε τα χρόνια στους μεσήλικες. Το βιολογικό και το πνευματικό. Με ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Ο χάρακας, παιδιά, σωστά δείχνει.

Απλά, δε θέλουμε να αποδεχθούμε το προφανές.

Ναι, έχω απασφαλίσει με όλη αυτή την αηδία και τη γελοιότητα που βλέπω γύρω μου. Ο πρόεδρος Τραμπ είχε πει σε ομιλία του στον ΟΗΕ, απευθυνόμενος σε όλα τα κράτη το, «κάντε τα τσουτσούνια σας σπουδαία ξανα», εμείς, σας αφήνουμε. Εδώ, στη χώρα του υπαρκτού σοσιαλισμού, του γιαλαντζί πατριωτισμού, οι πολιτικοί μικροτσούτσουνοι Εθνικοζαίοι, θέλουν να πηδήξουν με δανεικό τσουτσούνι, αυτό του Πούτιν και του Ρωσοτουρκισμού.

Αν μη τι άλλο. ο Πρόεδρος Τραμπ, ήταν και είναι πηδήκουλας, όχι γιουσουφάκι, όπως οι δικοί μας.

Εαν θέλετε και κάτι πιο βαθύ, να σας το δώσω… μπατριώτες.

Αφού το γουστάρετε, θα σας δώσουν ο Ομπάμα και ο Σόρος, Εθνικοσοσιαλισμό, που θα βάλετε και στα αυτιά σας..

Όσο για το… μέγεθος, ρωτήστε τις γυναίκες να σας πουν, ότι αυτό, μετράει!

ΥΓ Το ενδεχόμενο μετά το θάνατο του Singularαρχη και μπολσεβίκου Νίκου Νικολακόπουλου τα αποτελέσματα να είναι τα σωστά και να μην φουσκώνουν την κεντρο-αριστερά όπως έκαναν επί δεκαετίες, ούτε καν σας περνάει από το μυαλό, έτσι;

Follow us on Twitter
Join our Facebook page

 https://theflagreport.com/tis-choras-tou-politikou-mikrotsoutsounismou-tis-ftaine-oi-triches-kai-i-singular/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .