Δευτέρα, Μαΐου 29

Έγινε και θα γίνει μεγάλη νοθεία στις εκλογές δηλώνει κορυφαίος ειδικός συστημάτων πληροφορικής (Video)

Ευθύς και σίγουρος για την ΑΠΟΛΥΤΗ Νοθεία δηλωσε ο κορυφαίος ειδικός συστημάτων πληροφορικής Ζάκης Πολυζωίδης,. Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα, όπως προκύπτουν από τα πρακτικά των εκλογικών τμημάτων δεν έχουν καμία σχέση με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα, που ανακοινώνονται από το Υπουργείο Εσωτερικών και την Singulars Logic..

Εαν τα πάρουμε με τα νούμερα τα συνολα δεν συνάδουν με τα υποσύνολα και την Πραγματικότητα..Ο αριθμός των Δημοτών δεν αντιστοιχούν.

Για την απόδειξη στείλαμε δυο εξώδικα στις Αρχες εξώδικα για το πως θα γίνει η Νοθεία..Το πρακτικό ΝΟ2 ειναι το τελικό χαρτί του συνόλου που ψήφισαν…Αυτό αν συγκριθεί με αυτά που ανακοινώνει η εταιρεία καταμέτρησης..

Αυτη τη στιγμή δεν υπάρχει επαλήθευση της Διαδικασίας .δεν υπάρχουν ένδικα μέσα για να προσβάλεις την διαδικασία..ΕΠΙΤΗΔΕΣ για να βιάζουν οτι θέλουν.

 .https://amazonios.net/egine-kai-tha-ginei-megali-notheia-stis-ekloges-dilonei-koryfaios-eidikos-systimaton-pliroforikis-video

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .