Δευτέρα, Μαΐου 1

Βρετανία: Viral έγινε άλογο της βασιλικής φρουράς που δάγκωσε την κοτσίδα τουρίστριας (βίντεο)

Δίπλα στο άλογο υπήρχε προειδοποιητική πινακίδα για τον κίνδυνο το ζωό να κλωτσήσει ή να δαγκώσει

Απροσδόκητη κατάληξη είχε η επιθυμίας μιας τουρίστριας να φωτογραφηθεί δίπλα από ένα από τα άλογα της βασιλικής φρουράς έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Κι αυτό γιατί, όπως φαίνεται σε βίντεο, το άλογο άρπαξε την κοτσίδα της ανυποψίαστης γυναίκας η οποία τρόμαξε από την κίνηση αυτή του ζώου.

Όπως, όμως, φαίνεται επίσης στο βίντεο, στο σημείο υπάρχει πινακίδα στην οποία αναφέρεται προειδοποίηση ότι τα άλογα της βασιλικής φρουράς «μπορεί να κλωτσήσουν ή να δαγκώσουν».

Το ίδιο άλογο εμφανίζεται να έχει πρωταγωνιστήσει σε δεύτερο περιστατικό με τουρίστα τον οποίο χτύπησε στο κεφάλι.

Στο βίντεο που έχει καταγραφεί η στιγμή αυτή φαίνεται ότι το άλογο είναι διαρκώς ανήσυχο όταν το πλησιάζουν τουρίστες για να φωτογραφηθούν στο πλευρό του.

Το περιστατικό αυτό υπενθύμισε ότι η παρουσία δίπλα στα μέλη της βασιλικής φρουράς στο Μπάκιγχαμ πρέπει να γίνεται ακολουθώντας τους κανόνες καθώς τα μέλη της φρουράς στην Αγγλία δεν πρέπει να μιλάνε ή να χαμογελάνε όταν είναι εν υπηρεσία, έχουν, όμως, το δικαίωμα να απευθυνθούν σε όσους τους ενοχλήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .