Δευτέρα, Ιουνίου 26

Η εκδίκηση της ερωμένης! Ο άπιστος «γαλάζιος» βουλευτής, η χαρτοπαικτική λέσχη, τα 140.000 ευρώ που ζητάνε οι τοκογλύφοι και η υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων που τον εκβιάζει ότι θα μοιράσει «καυτά» βίντεο και SMS αν κοπεί το «μεροκάματο» της.


Του Άρη Σπίνου

Τι κακό σου κάνουν τελικά αυτές οι γυναίκες ρε παιδί μου! Στην περίπτωση μας έχουμε έναν Νεοδημοκράτη Βουλευτή της Β' Αθήνας, που εξελέγη και πάλι.

Έγινε γνωστός, κονόμησε και... βέβαια το επόμενο ήταν να βρει και μια ερωμένη. Την βρήκε, αλλά τι τον βρήκε αυτόν μετά ούτε καν που το φανταζόταν. Οι πιστοί αναγνώστες του edolio5 θα θυμάστε προ λίγο μηνών ένα δημοσίευμα που αναφερόταν, ότι ξυλοκοπήθηκε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο γραφείο του διότι χρώσταγε λεφτά σε τοκογλύφους αφού είχε δανειστεί για να καλύψει την προεκλογική του καμπάνια. Τα χρέη έχουν διπλασιαστεί και από ότι φαίνεται όπως το πάει ο βουλευτάς πάλι την ίδια μοίρα θα έχει. Μακάρι να βρει να τα δώσει αλλά από που άραγε αφού όπως μαθαίνουμε το χρέος έχει φτάσει στα 140.000€.  Ο πολιτικός όπως μαθαίνουμε επισκέπτεται συχνά και μια χαρτοπαικτική λέσχη πέριξ του κέντρου Αθηνών.

Αλλά και εκεί από ότι φαίνεται μείον βγαίνει. Ύστερα από την πρώτη εκλογή του το 2019 γνώρισε σε γνωστό μπουζουξιδικο της Αθήνας μιας 32χρονη ξανθιά τότε, τώρα μελαχρινή, όπου είναι υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων. Ερωτευτήκανε, αγαπηθήκανε αλλά στο τέλος η σχέση κατέληξε σε έναν μεγάλο εκβιασμό. Εκείνη ζητάει λεφτά για την καλή ζωή αφού όπως μαθαίνουμε εμφανίζεται στο Δήμο Αθηνάιων όπου εργάζεται κάθε μέρα με άλλη γόβα και άλλη τσάντα. Μόλις άρχισαν τα πρώτα «δεν έχω άλλα να σου δώσω» επακολούθησαν οι μπιχτές του τύπου «να μην δίνεις στην γυναίκα σου και να τα δίνεις σε μένα». Μαθαίνουμε ότι ο καυγάς ανάμεσα τους ( σας ενημερώσαμε με σχετικό ρεπορτάζ πριν λίγες μέρες) που έγινε που έγινε έξω από καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας θα έχει και συνέχεια. Η εκδίκηση της ερωμένης που σε πιάνει να την απατάς είναι διπλή. Τα πικάντικα της σχέσης δεν τα αναφέρουμε αφού δεν αποτελούν μεγαλείο για τον αντρικό πληθυσμό.

https://edolio5.blogspot.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .