Πέμπτη, Ιουνίου 22

Μάρω Λεονάρδου: Η κόρη μου έμεινε έγκυος στα 16, ο εγγονός μου είναι τώρα 14 χρονών

λεοναρδου

Η Μάρω Λεονάρδου μίλησε, μεταξύ άλλων, για την εγκυμοσύνη της κόρης της σε ηλικία 16 ετών αποκαλύπτοντας τον λόγο που αποφάσισε να το μοιραστεί δημόσια με τον κόσμο, στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Η κόρη μου έμεινε έγκυος στα 16 της και το ανακάλυψε ένα περιοδικό και το έβαλε πρωτοσέλιδο. Έβαλαν κουίζ “Ποια παρουσιάστρια ντρέπεται για την κόρη της;”.

Μου την βάρεσε και λέω έτσι είσαι… Ήμουν σίγουρη ότι ήταν για μένα. Ήρθαν για συνέντευξη από μία εκπομπή και λέω θα μου την κάνουν την ερώτηση, περίμενα αλλά δεν την έκαναν, οπότε στο τέλος λέω “η παρουσιάστρια που ντρέπεται για την κόρη της είμαι εγώ!”. Που δεν ντρέπεται για την κόρη μου», είπε αρχικά η Μάρω Λεονάρδου.

«Το έκανα για να τη σπάσω στο περιοδικό! Οι εφηβικές εγκυμοσύνες είναι ένα τεράστιο κοινωνικό κεφάλαιο. Έχουμε δει τι έχει γίνει στις επαρχιακές πόλεις που πνίγουν, εγκαταλείπουν παιδιά κτλ. Ο εγγονός μου είναι 14 ετών πια. Πίστευα έτσι πως μπορώ να βοηθήσω κάποιες μαμάδες ή κάποιες κοπέλες με κάποιον τρόπο και αυτό συνέβη. Γιατί ακόμα μέχρι σήμερα με σταματούν γυναίκες και μου λένε: “Σας είχα ακούσει τότε και πόσο με είχατε βοηθήσει”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Για εμένα τίποτα δεν είναι δύσκολο. Ακούγεται παντοδύναμο και ναρκισσιστικό, αλλά από την στιγμή που δεν έχω πρέπει, τι θα πει ο κόσμος κι όλα αυτά που τα θεωρώ αναχρονιστικά για να είναι οι άνθρωποι δυστυχισμένοι κι εγώ δεν έχω τέτοια, δεν με νοιάζει τίποτα» εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.

Σε σχέση με τον τρόπο ανατροφής και την οικογένειά της, σχολίασε: «Ο πατέρας μου ήταν από την Αίγυπτο κοσμοπολίτης, η μητέρα μου τρελάρα. Και στο νησί που γεννήθηκα τρελάρες ήταν και εκεί, παντρεύονται δεύτερη και τρίτη φορά».

«Εγώ πήγα να το κάνω παραδοσιακά, αλλά τελικά… Δεν ήμουν εγώ, δεν μου ταίριαζε. Τελικά σκορποχώρι το κάναμε και εμείς, ο καθένας κάνει ό, τι θέλει», δήλωσε σε σχέση με τη δική της οικογένεια.

«Η κόρη μου είναι στην Ελβετία με την οικογένειά της. Είναι ακόμη με τον άντρα που έκαναν μαζί το παιδί», είπε στο τέλος η Μάρω Λεονάρδου.

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .