Τετάρτη, Ιουνίου 7

Ο γιος της Αγγελικής Ηλιάδη και του αείμνηστου Μπάμπη Λαζαρίδη έκλεισε τα 18 του χρόνια

Τα γιόρτασε μαζί με τη μητέρα του και τον αδερφό του Βασίλη


Ο Μπάμπης Λαζαρίδης είχε αποκτήσει με την Αγγελική Ηλιάδη ένα γιο, που ονομάζεται επίσης Μπάμπης και έγινε δεκαοκτώ χρονών. Η τραγουδίστρια έχει αποκτήσει επίσης με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου άλλο ένα γιο, τον Βασίλη, που είναι ο μικρότερος ετεροθαλής αδερφός του Μπάμπη.

Ο Σάββας Γκέντσογλου και η Αγγελική Ηλιάδη έχουν χωρίσει και ο ποδοσφαιριστής είναι πλέον ζευγάρι με την Κίκα Τσέκου. Από την άλλη μεριά ο Μπάμπης Λαζαρίδης είχε αποκτήσει άλλο έναν γιο με την τραγουδίστρια Πόπη Μαλλιωτάκη, τον Βασίλη Λαζαρίδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη ετοίμασε ένα εντυπωσιακό πάρτυ για τα γενέθλια του γιου της και ανέβασε μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την τούρτα του και τον μικρότερο αδερφό του παρόντα.

«Το μωρό μου έγινε 18. Σε αγαπώ τόσο πολύ… Προχώρησε… Ξέρεις εσύ… Όλη η ζωή είναι μπροστά σου και εγώ πάντα δίπλα σου. Η πρώτη πιο μεγάλη, πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου όταν βγήκες απ’ τα σπλάχνα μου και σε πήρα στην αγκαλιά μου. Ο Θεουλης είναι μεγάλος είπα! Είμαι ευγνώμων για σένα και τον αδερφούλη σου. Όλα τα όνειρα σου θα γίνουν πραγματικότητα γιατί το αξίζεις! Χιλιόχρονος καρδιά μου και πάντα χαμογελαστός» ευχήθηκε η Αγγελική Ηλιάδη στον γιο της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .