Τρίτη, Ιουνίου 27

Στο Ανόβερο ο 20χρονος Γεράσιμος – Ήταν στο πρώτο βαγόνι στο δυστύχημα στα Τέμπη

Στο Ανόβερο ο 20χρονος Γεράσιμος – Ήταν στο πρώτο βαγόνι στο δυστύχημα στα Τέμπη
Σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας μεταφέρθηκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου Λάρισας ο 20χρονος Γεράσιμος, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο οποίος είναι ο μοναδικός επιζών επιβάτης του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας η οποία συγκρούστηκε με άλλη αμαξοστοιχία στα Τέμπη.

Μετά από πάνω από 100 ημέρες νοσηλείας του στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος βαριά πολυτραυματίας, Γεράσιμος έχει ήδη αρχίσει να δείχνει μία αρχόμενη διαδικασία επαφής του με το περιβάλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κατάστασή της υγείας του δεν παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως σοβαρή και βαριά.

Παράλληλα, με προγραμματισμένη πτήση από τη Θεσσαλονίκη, στο Ανόβερο μετέβησαν επίσης, οι γονείς του 20χρονου ενώ στην πτήση του 20χρονου Γεράσιμου επέβαινε και, ο αδελφός του βαριά πολυτραυματία.

 zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .