Πέμπτη, Ιουνίου 8

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023: ΝΕΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

kasidiaris-2048x1364

Νέες εξελίξεις για τον Ηλία Κασιδιάρη και τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023

Αρνητική ήταν η απάντηση του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, αφού «έκοψε» τον συνδυασμό ανεξάρτητων συνεργαζόμενων υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία».

Στο συνδυασμό συμμετείχε ο Ηλίας Κασιδιάρης ως υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών.

Κασιδιάρης: Θα στηρίξω το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ
Ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου τόνισε μεταξύ άλλων πως θα στηρίξει το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ.

Η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη έχει ως εξής: Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου θα ψηφίσω και θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, που θα εισέλθει δυναμικά στη βουλή και θα αποτελέσει την πιο ισχυρή εθνική αντιπολίτευση.

Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Αφού απέκλεισαν με αντισυνταγματικό τρόπο τους ΕΛΛΗΝΕΣ, θα στηρίξω συνειδητά τους ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ που αποτελούν διαχρονικά και συμβολικά την πρώτη γραμμή των Ελλήνων στους αγώνες για την Ελευθερία.

 .makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .