Παρασκευή, Ιουνίου 16

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω κάνει ύπνωση σε ψυχαναλυτή – Στην προηγούμενη ζωή μου είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937»

«27 Ιανουαρίου; Να κάνουμε κάθε χρόνο το μνημόσυνο τότε», της είπε ο Κώστας Τσουρός

Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω κάνει ύπνωση σε ψυχαναλυτή – Στην προηγούμενη ζωή μου είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937»
Η Ελεονώρα Μελέτη, κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής έκανε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη, καθώς ανέφερε πως μετά από ύπνωση που είχε κάνει, έμαθε πως είχε γεννηθεί και στο παρελθόν, και μάλιστα είχε πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Μπέσυς Αργυράκη που προβλήθηκε στην εκπομπή και στην οποία ανέφερε πως «στην προηγούμενη ζωή μου, ήμουν Βραζιλιάνα χορεύτρια», η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε, αρχικά, «το γελάτε το γελάτε, αλλά υπάρχουν οι τσαρλατάνοι, που λένε ότι κάνουν και καλά αναδρομή και βλέπουν τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή, και υπάρχει και η ύπνωση, που είναι ψυχαναλυτική μέθοδος και μέσω της οποίας μπορείς να κάνεις και επούλωση τραύματος» .

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως «εγώ έχω κάνει ύπνωση. Δεν πηγαίνεις εκεί για να μάθεις τι ήσουν στην προηγούμενη ζωή σου, επειδή έχεις περιέργεια. Πηγαίνεις για συγκεκριμένους λόγους, είναι προσωπικό δεδομένο».

«Το είχα κάνει σε ψυχαναλυτή, όχι στο Hashtag. Θα σας πω μόνο ότι είχα πεθάνει στις 27 Ιανουαρίου του 1937», είπε, ανατριχιάζοντας τους θεατές της.

 pronews.gr στο Instagram

«27 Ιανουαρίου; Να κάνουμε κάθε χρόνο το μνημόσυνο τότε», ανέφερε χιουμοριστικά ο Κώστας Τσουρός.

 pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .