Δευτέρα, Ιουνίου 12

Η ΑΑΔΕ πάει σε ενοίκιο με 365.000 ευρώ τον μήνα.

Το ελληνικό Δημόσιο και η ΑΑΔΕ “χρυσώνουν” τον όμιλο Premia του Ελληνοσουηδού επιχειρηματία Ηλία Γεωργιάδη.

Τι και αν το Δημόσιο έχει στην κατοχή του πάνω από 70.000 ακίνητα σε όλη την χώρα και πιθανόν τα μισά στην Αθήνα.

Έχει υπολογίσει κάποιος τι ποσά δίνει το κράτος σε ενοίκια ετησίως; Ενώ έχει χιλιάδες ακίνητα δικά του. Έχει σκεφτεί κανείς τι πανηγύρι

γίνεται ανάμεσα σε βουλευτές και υπουργούς από την μια και πρόσωπα με μεγάλα ακίνητα από την άλλη; Ένα ατελείωτο πανηγύρι.

 

Κάποτε ένα διδάκτορας βιοτεχνολογίας είπε σε κυβερνητικούς βουλευτές ότι μπορεί να στήσει ένα εργαστήριο για έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων με 100.000 ευρώ. Κανείς δεν του έδωσε σημασία.

 

Είδατε ή ακούσατε κάποιον από νδ, συριζα, πασοκ, ελ λυση και λοιπούς κοινοβουλευτικούς αλλά και από τους νέους προεστούς να το θίγουν;

 

Να πάτε παιδιά να τους ψηφίσετε. Όλους, από άθεους μέχρι θρησκόληπτους. Εγώ πάντως δεν θα μπορέσω. Δεν θα μπορέσω να γίνω μέρος αυτής της ατέλειωτης κοροϊδίας ούτε την 25η Ιουνίου.

 

 

Δημόσιο-ΑΑΔΕ “χρυσώνουν” την Premia με ενοίκιο 365.000!

https://www.sofokleousin.gr/dimosio-aade-xrysonoun-tin-premia-me-enoikio-365000   29 Μαΐου 2023

 

 

Το ελληνικό Δημόσιο και η ΑΑΔΕ “χρυσώνουν” τον όμιλο Premia του Ελληνοσουηδού επιχειρηματία Ηλία Γεωργιάδη, μισθώνοντας με μηνιαίο ενοίκιο 365.000 ευρώ (4,38 εκατ. ευρώ ετησίως) το πρώην εμπορικό κέντρο  Athens Heart, όπου θα στεγαστούν τα κεντρικά γραφεία της ΑΑΔΕ και άλλες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών.

 

Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης

https://www.ksipnistere.com/2023/06/%ce%b7-%ce%b1%ce%b1%ce%b4%ce%b5-%cf%80%ce%ac%ce%b5%ce%b9-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%ba%ce%b9%ce%bf-%ce%bc%ce%b5-365-000-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%8e-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%ce%bc%ce%ae%ce%bd.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .