Πέμπτη, Ιουνίου 8

Ο.Υ.Α. Έρχεται «με φόρα» 3ο καθαρό Πατριωτικό Κόμμα στη Βουλή . Τρόμο και Δέος προκαλεί ο ανώνυμος ΗΓΕΤΗΣ των Πατριωτικών Δυνάμεων.

Αυτός είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ:

Καμία δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης από εδώ και πέρα , χωρίς τη συμμετοχή και την ¨ άδεια λειτουργίας¨ από  Καθαρές πατριωτικές δυνάμεις ώστε , να ¨παρθεί¨ ο έλεγχος των Ελληνικών Κυβερνήσεων από τα χέρια των ¨κατοχικών Δυνάμεων¨ και να επιβληθούν ¨όροι¨ Ελληνικής συνείδησης και ταυτότητας.

Μην σας κοροϊδεύουν ξανά, τα τεράστια οικονομικά και γεωπολιτικά συμφέροντα που ¨στηρίζονται¨ τόσα χρόνια στην ελεγχόμενη από αυτούς  (κάθε φορά ) Ελληνική Κυβέρνηση , δε θα αφήσουν με την ψήφο σας να τους  χαλάσετε τα σχέδια .

 Αναρωτηθείτε το γιατί και ΕΛΑΤΕ να σώσουμε, ό,τι σώζεται ακόμα.



Αθήνα 5 Ιουνίου 2023

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ( Μέλος του δικτύου της Ο.Υ.Α )

 https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%cf%85-%ce%b1-%ce%ad%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b1-3%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%cf%8c-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%89/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .