Κυριακή, Ιουνίου 11

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Παντρεύτηκα σε ηλικία 48 χρονών, η ζωή αρχίζει στα 50, το ακούτε;»


"Ο άντρας μου νομίζει ότι είμαι 5 χρονών και μου φέρεται σαν να είμαι η μπέμπα του. Έξω από το δωμάτιο μου έχει βάλει μια μικρή επιγραφή που λέει: «Εδώ κοιμάται η βασίλισσα»" πρόσθεσε

H Aλεξάνδρα Παντελάκη φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Παράδεισος των Κυριών» του Alpha με το ρόλο της μοδίστρας ενώ παλαιότερα την έχουμε δει σε αρκετές τηλεοπτικές παραγωγές, θεατρικές παραστάσεις και ταινίες με το ρόλο της στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» να έχει αφήσει εποχή.

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη είναι παντρεμένη με τον σύζυγό της Τάκη Τζίφα εδώ και 22 χρόνια. Ο Τάκης Τζίφας δεν ασχολείται με την υποκριτική αλλά είναι επίσης καλλιτέχνης και πιο συγκεκριμένα ζωγράφος. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας και παντρεύτηκαν μερικά χρόνια αργότερα.

Για το σύζυγό της η ηθοποιός είχε δηλώσει στο περιοδικό “Λοιπόν”: «Είμαι η μούσα του, αν κοιτάξει γύρω-γύρω μέσα στο σπίτι… αυτό μου δίνει την αίσθηση της μεγάλης αγάπης του, ότι με αγαπάει και με βλέπει όμορφη. Μπορεί να φτιάξει έργο του με τη μορφή μου από φωτογραφία, δεν μου τα δείχνει και όλα, μπορεί να μου τα δείξει μετά από ένα μήνα. Δεν με στήνει απέναντι του. Υπάρχει μεγάλος έρωτας, 22 χρόνια. Τον άντρα μου δεν τον γνώρισα 20 χρονών. Παντρεύτηκα σε ηλικία 48 χρονών. Η ζωή αρχίζει στα 50, το ακούτε; Ο άντρας μου νομίζει ότι είμαι 5 χρονών και μου φέρεται σαν να είμαι η μπέμπα του. Έξω από το δωμάτιο μου έχει βάλει μια μικρή επιγραφή που λέει: «Εδώ κοιμάται η βασίλισσα».

Όταν η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” εξήγησε πως ο έρωτας την ημέρεψε, με αποτέλεσμα οι φίλοι της να την αποκαλούν “Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι”.

«Πιστεύω ότι τον άντρα μου, μου τον έστειλαν οι γονείς μου από τον ουρανό. Μετά τον θάνατο του πατέρα μου, γνώρισα τον άντρα μου. Δεν είχε σχέση ο άντρας μου με το επάγγελμα. Οι ηθοποιοί είναι εγωκεντρικά πλάσματα και όταν συναντιούνται μιλάνε συνέχεια μόνο για τη δουλειά τους. Είναι τα πιο βαρετά πλάσματα… Ο άνθρωπος ήταν κανονικός. Ζωγράφος… Ήμουν στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας.

Ερχόταν γιατί είχε σχέση με μια κοπέλα. Τον έβλεπα αλλά είχε σχέση με την κοπέλα, δεν τολμούσα. Μου άρεσε όμως πολύ. Όταν τελείωσε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας και γυρίσαμε στην Αθήνα, έμαθα ότι χώρισαν. Πέσανε κάποια τηλέφωνα… Ήμουν σε μια παρέα και είπα ότι θα ήθελα πολύ να τον δω μόνο του, του το μετέφεραν και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε να συναντηθούμε να μιλήσουμε για την Πάτρα. Ήρθε σπίτι μου, εγώ τότε ήμουν αγριεμένη με άμυνες έχοντας μάθει να ζω μόνη μου χρόνια. Το πως με μαλάκωσε, το πως με ημέρεψε…

“Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι” είπαν οι φίλοι μου. Στο τέλος του πρώτου ραντεβού είπα “είπαμε πάρα πολλά τώρα και θα μείνουμε φίλοι και εγώ δε θέλω να μείνουμε φίλοι” και μου είπε “καλά παιδί μου, δε θα μείνουμε φίλοι, θα δούμε. Ας βγούμε τώρα από το σπίτι γιατί βάρυνε η ατμόσφαιρα”. Βγήκαμε από το σπίτι πιασμένοι χέρι χέρι και από τότε δε το άφησε» είπε η Αλεξάνδρα Παντελάκη για το πώς ο σύζυγός της, άλλαξε την ζωή της.

 newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .