Κυριακή, Ιουνίου 18

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 70 ΧΡΟΝΙΑ! «Τίτλοι τέλους» για μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Τουρκίας...

Τέλος στην έντυπη έκδοσή της βάζει η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ που ανήκει στον Όμιλο Demirören Media. Η αναστολή της έκδοσης θα γίνει στο τ...Τέλος στην έντυπη έκδοσή της βάζει η τουρκική εφημερίδα Μιλιέτ που ανήκει στον Όμιλο Demirören Media.

Η αναστολή της έκδοσης θα γίνει στο τέλος του μήνα, όπως μεταδίδει ο τουρκικός Τύπος. Ωστόσο, το ειδησεογραφικό μέσο θα συνεχίσει στην ψηφιακή του μορφή.Παράλληλα, ο όμιλος Demirören Media αποφάσισε να κάνει περικοπές στις εφημερίδες Χουριέτ και Πόστα.

Η Μιλιέτ μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Τουρκίας άρχισε να εκδίδεται από το 1950.Για πολλά χρόνια το πρόσωπο που άφησε το στίγμα του στην εφημερίδα ως αρχισυντάκτης ήταν ο Αμπντί Ιπεκτσί ο οποίος δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 1979, από τον Μεχμέτ Άκτζα , ο οποίος αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β’.

 http://www.press-gr.com/2023/06/7

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .