Σάββατο, Ιουνίου 10

Ο Αλέξης Τσίπρας στο Athens Pride

Ο Αλέξης Τσίπρας όπως κάθε χρόνο βρέθηκε στο Athens Pride για την πολύχρωμη πορεία διαφορετικότητας στο κέντρο της Αθήνας, η οποία πραγματοποιείται στην πλατεία Κοτζιά με το επίκαιρο προεκλογικά σύνθημα «μια φορά κι έναν καιρό διεκδικήσαμε και πετύχαμε».

Όπως φαίνεται στις εικόνες και τα βίντεο του in, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγινε δεκτός με αγκαλιές, χειροκροτήματα και… μπύρες.

Ο πρόεδρος ο οποίος συνοδευόταν από πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετό κόσμο, καθώς και να φωτογραφηθεί μαζί τους.


Δείτε εικόνες και βίντεο

<br />

<br />

«Όλα για όλ@»

Βίντεο από την παρουσία του στο Athens Pride ανέβασε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα Social Media και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα

«Μια φορά κι έναν καιρό», όπως λέει το σύνθημα του Athens Pride 2023, δεν υπήρχε τίποτα. Υπήρχε μόνο η αγάπη.

Όμως μέσα από διεκδικήσεις και αγώνες της ΛΟΑΤΚΙΑ+ κοινότητας άνοιξε ο δρόμος για αληθινές τομές. Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιστός στους διαχρονικούς αγώνες ενάντια σε κάθε αδικία στάθηκε αρωγός στις διεκδικήσεις αυτές και θεσμοθέτησε το σύμφωνο συμβίωσης και τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.

Τώρα τα θέλουμε «Όλα για όλ@», όπως λέει το σύνθημα με το οποίο συμμετέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στη φετινή γιορτή. Θέλουμε -και δεσμευόμαστε για αυτό- ισότητα στον γάμο, όπως και αναγνώριση όλων των οικογενειών.

Γιατί ο κόσμος χωρά πολλούς κόσμους.

Γιατί η ζωή χωρά πολλά χρώματα.

Γιατί η Δίκαιη κοινωνία δε χωρά εξαιρέσεις.

Γιατί η αγάπη δεν έχει όρια.

#ΔίκαιηΚοινωνία #AthensPride

Γιατί η αγάπη δεν έχει όρια.

#ΔίκαιηΚοινωνία #AthensPride


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .