Κυριακή, Ιουνίου 18

Bankingnews: Είναι οριστικό - Το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ μπαίνει στη Βουλή

Η ενημερωτική και οικονομική ιστοσελίδα bankingnews με νέο κείμενό της τονίζει τη δυναμική εισόδου στη βουλή που έχει αναπτύξει ήδη το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ!

Ο δημοσιογράφος του κειμένου αναφέρει:

«Είναι γεγονός το οποίο θα επιβεβαιωθεί στην κάλπη.

Οι πρώτες δημοσκοπήσεις έδειξαν να πιάνει δυναμική το κόμμα «Σπαρτιάτες» και τώρα οι κρυφές δημοσκοπήσεις δείχνουν εκτίναξη του ποσοστού που ξεπερνάει το 3%.

Εν τέλει, το κόμμα «Σπαρτιάτες» σύμφωνα με εκτιμήσεις θα είναι μέσα στην επόμενη Βουλή.

Αυτό έχει σημάνει έναν συναγερμό σε όλα τα κομματικά επιτελεία. Περισσότερο, όμως, στα άλλα δεξιά κόμματα τα οποία βλέπουν σιγά σιγά να χάνουν τη δυναμική τους και να «επαναπατρίζονται» ψηφοφόροι που αναγκαστικά πήγαν εκεί επειδή ο Άρειος Πάγος είχε κόψει το εθνικό κόμμα «Έλληνες».

Η περίπτωση των Σπαρτιατών έπιασε δυναμική από την στιγμή που ο έγκλειστος στις φυλακές Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε την αμέριστη στήριξή του στο κόμμα αυτό.

Και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό στο πως ένα κόμμα από τους συνολικούς 600 ψήφους που είχε πάρει σε προηγούμενες εκλογές, τώρα πάει να μπει στην επόμενη Βουλή.

Η Ευρώπη στρέφεται στα εθνικά κόμματα

Πραγματική αντιπολίτευση, σε αυτή την οικονομική και πολιτική συνθήκη, μπορεί να κάνει ένα δεξιό κόμμα.

Δείτε τη γίνεται στην Ευρώπη.

Τα ακροατήρια έχουν στρέψει την προσοχή τους στα εθνικά κόμματα.

Στη Γερμανία, στην Ιταλία, στην Γαλλία, στην Ισπανία τα εθνικά κόμματα δεν είναι μόνο ρυθμιστές αλλά πλέον είναι πρωταγωνιστές και διεκδικούν την εξουσία.

Γι’ αυτό και πιστεύουμε ότι και στην Ελλάδα θα γίνει το ίδιο αλλά ετεροχρονισμένα».


https://www.epilekta.com/2023/06/bankingnews.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .