Σάββατο, Ιουνίου 24

BAS_4 : Η μεγαλοφυής τακτική του Μωυσή του Ραβή


Όποιος διαβάζει τα άρθρα μου θα αναρωτηθεί τι λέω. Πώς είναι δυνατόν να λέω μεγαλοφυή έναν, που τον θεωρώ στόκο; Και όμως, προσέξτε!

Εκεί που όλοι έχουν στόχο τον Μητσοτάκουλα, πετιέται ένας “λαγός” (το ποιός ή από που πετάχτηκε δεν έχει σημασία, αλλά το ποιός το εκμεταλεύεται) και όλοι κυνηγούν τον λαγό ενώ ο Μητσοτάκουλας “κάνει παιχνίδι” άνετος και με στυλ. Δεν μπορώ να μην το επικροτήσω σαν τακτική.

Το θέμα είναι πως το καταφέρνει με το τάκα-τάκα νιονιό του. Απλά το παιδί είναι διαβαστερό. Έχει το βιβλίο οδηγιών στο γραφείο του και ακολουθεί κατά γράμμα το τι λέει. Ο ανθυπο-ανθυπο-ανθυπο-ταγκαλάκος ακούει τον ταγκαλάρχη Schwab και μέσω αυτού τον αρχιτάγκαλο, τον ΜΑΤΣ. Είναι το κλασσικό που λέμε ότι η Ελλάδα μειονεκτεί από τους οίκους ανοχής, διότι οι τελευταίοι έχουν τάξη και ιεραρχία και δεν είναι “μπάτε, στόκοι, αλέστε”.

Στην Σχολή Ευελπίδων το επίγραμμα λέει «ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ». Εντάξει οι προαναφερόμενοι το τηρούν σαν “άρχεσθαι λαγών, άρχειν επί στύσει” και βρίθουν από λαγουδάκια και κουνελάκια, φύσει και παρά φύσει.

Πατριώτες, αν ακούγατε τον Χριστό, θα ξέρατε ότι ο πονηρός μας πλανά ευκολότατα, όταν δεν επικαλούμαστε τον Χριστό, κι αν ο Χριστός μπορεί να καθιστά τους αγράμματους αλιείς πανσόφους, ο αρχιτάγκαλος μπορεί να κάνει τους στόκους πονηρότερους από όσους δεν έχουν Χριστό!

Συνεχίστε να κυνηγάτε τη ΝΙΚΗ ενώ ο ανθυποταγκαλάκος πανηγυρίζει στις εξέδρες (www.triklopodia.gr/bas_4-και-ο-μητσοτάκης-πανηγυρίζει-στις-εξ/ ) και οργώνει την Ελλάδα σπέρνοντας λαθρομετανάστες και τουρκικά προπύργια.

Από την άλλη “πατριώτες και παληκάρια έγιναν μαλλιά κουβάρια”. Ακόμα να ξεμπλέξουν τα ζωνάρια τους, επιστήμονες άνθρωποι. Μπεχλη-μπίδι ο ένας, Βο-ρ-βορης ο άλλος, δεν ξέρω τί ο τρίτος αλλά βρε παιδιά, που πολλοί παρουσιάζεστε σαν ορθόδοξοι, αυτά δίδαξε ο Χριστός; Εκείνος είπε στον εχθρό γύρνα και το άλλο μάγουλο να σε ραπίσει και σεις στον αδελφό… κατάκριση; Είναι βέβαια η εποχή πονηρή. Εδώ μου εκμυστηρεύτηκε αδελφός ότι έκανε ευγενέστατη πρόταση γάμου σε πνευματική του αδελφή, ζητώντας την ευλογία του κοινού γέροντα, και εκείνη του έκοψε και την καλημέρα …, που λες και στον περίεργο γείτονα! Σημεία των καιρών της αποστασίας! Αγάπη ΜΗΔΕΝ. Μόνο για τον Κούλη (www.triklopodia.gr/bas_4-στοπ-πλέον-το-μητσοτάκη-γμιέσι-αλλά/ )

BAS_4

ΥΓ – Κάποτε στις αφίσσες με τις φάτσες των εγκληματιών έγραφε WANTED. Σήμερα δεν γράφει απλά γράφει ΨΗΦΙΣΤΕ, αλλά απειλεί να τον ψηφίζουν μέχρι Δεύτερης Παρουσίας..

Ο κλέφτης κι ο ψεύτης τον 1ο χρόνο χαίρονται. Εκτός από την Ελλάδα, που χαίρονται απ’το 1974 μέχρι σήμερα… ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΜΒΡΟΣΙΟ (www.triklopodia.gr/bas_4-μητροπολιτα-αμβροσιεεε/ ).

Δείτε όμως μια πολύ επίκαιρη ιστορία :

Ένας Ρωσοεβραίος πήρε την άδεια για να ταξιδέψει στο Ισραήλ. Στο αεροδρόμιο της Μόσχας, οι τελωνοφύλακες βρήκαν ένα άγαλμα του Λένιν στις αποσκευές του.

– Τι είναι αυτό; ρωτάει ο τελωνοφύλακας .

– Είναι ο σύντροφος Λένιν, ο οποίος έθεσε τα θεμέλια του σοσιαλισμού και δημιούργησε το ελπιδοφόρο μέλλον του ρωσικού λαού. Το παίρνω μαζί μου σαν μόνιμη ανάμνηση του ήρωά μας.

Ο αξιωματικός τον άφησε να περάσει χωρίς προβλήματα και με κάποιο θαυμασμό για τον πατριωτισμό του.

Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ τον ρωτούν:

– Τι είναι αυτό εδώ;

– Είναι ο Λένιν, αυτό το μπάσταρδο, παιδί π@υτάνας που κατάφερε, έναν Εβραίο σαν και μένα να με διώξει από τη Ρωσία. Φέρνω αυτό το άγαλμα για να το μπορώ να τον βρίζω κάθε μέρα της ζωής μου.

Ο Ισραηλινός αξιωματούχος το άφησε να περάσει χωρίς περαιτέρω ερωτήσεις. Όταν εγκαταστάθηκε στο νέο του σπίτι, έβαλε το άγαλμα στη μέση του σαλονιού και κάλεσε όλους τους φίλους του σε δείπνο.

Ένας από αυτούς, δείχνοντας το άγαλμα, ρώτησε

– Ποιος είναι αυτός;”

– είναι δέκα κιλά ατόφιο χρυσάφι που έφερα από τη Ρωσία χωρίς να πληρώσω ούτε ένα γαμημένο φόρο, ούτε τελωνειακούς δασμούς.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Η πολιτική είναι η ικανότητα να λες τα ίδια σκατά, με διαφορετικό τρόπο, για να εξαπατάς κάποιους μαλάκες, που δεν βλέπουν τίποτα πέρα από τον φανατισμό τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .