Ο πρόεδρος του κόμματος «Σπαρτιάτες» -που αποτελεί την έκπληξη των δημοσκοπήσεων για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου- Βασίλης Στίγκας, ανοίγει απόψε μια σειρά έκτακτων, λόγω εκλογών, εκπομπών Black Monday (ώρα 22.00), στην τηλεόραση του PRONEWS.

Το κόμμα που απέσπασε την στήριξη του Εθνικού Κόμματος Έλληνες και του Ηλία Κασιδιάρη οι οποίοι αποκλείστηκαν και από τη νέα εκλογική μάχη, «συστήνεται» στους Έλληνες ψηφοφόρους μέσα από την συχνότητα PRONEWS και παρουσιάζει το προεκλογικό πρόγραμμά του του σε οικονομία, δικαιοσύνη, ασφάλεια, άμυνα, αντιμετώπιση παράνομης μετανάστευσης κλπ.

Επιτίθεται στην κυβέρνηση της ΝΔ για τα πεπραγμένα της, αποδομεί τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και ζητά από τους Έλληνες ψηφοφόρους να στηρίξουν το μοναδικό πραγματικά πατριωτικό κόμμα που κατέρχεται στις εθνικές εκλογές.

Στην τηλεόραση του PRONEWS, στις 22.00 η ώρα.

Το PRONEWS μεταδίδεται σε Πελοπόννησο, νότια Στερεά Ελλάδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, νησιά Αργοσαρωνικού, Κύθηρα σε ελεύθερη λήψη μέσω DIGEA (δίαυλος 37, συχνότητα 602 ΜHz), στο κανάλι του Pronews TV στο YouTube, στο pronewstv.gr και φυσικά στο pronews.gr.

 pronews.gr