Παρασκευή, Ιουνίου 9

Αυτή ήταν η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη – Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση

Τη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Τρίτης 6/6 μετά από νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με πνευμονικό οίδημα.


Ο Γιάννης Φλωρινιώτης ήταν παντρεμένος με τη Μάχη Φλωρινιώτη και μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, την Άννα και τον Νίκο. Μάλιστα, ο τραγουδιστής και η σύζυγός του είχαν παραχωρήσει μία κοινή συνέντευξη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια όπου είχαν μιλήσει για τον χωρισμό αλλά και την επανασύνδεση τους 13 χρόνια μετά!

«Δεν υπήρξαν ποτέ εντάσεις στο σπίτι μας (…) Δεν τον έχω ακούσει ποτέ αγανακτισμένο τον Γιάννη, ούτε να αρχίσει να βρίζει αλλά και να σου χαλάσει χατίρι. Ήταν δύσκολα τα 13 χρόνια που έζησα μακριά του. Αυτά τα χρόνια με έκαναν να τον εκτιμήσω περισσότερο και να ξεχάσω τα λόγια που του βάζανε. Όταν στη σχέση μπαίνουν τρίτοι άνθρωποι δεν ξέρουν να κρατάνε τις ισορροπίες», είχε πει η Μάχη Φλωρινιώτη.

«Οι τρίτοι άνθρωποι ήταν οι μανάδες μας μπαίνανε στη μέση, μέχρι που μια φορά πλακωθήκανε στο ξύλο. Μόνο αυτές ήταν το εμπόδιο στη σχέση μας. Την μάνα μου, πριν παντρευτώ, την είχα σαν βασίλισσα και επειδή τα στερήθηκε μετά επειδή τα έκανα στη γυναίκα μου, στεναχωρήθηκε» αποκάλυψε από την πλευρά του ο Γιάννης Φλωρινιώτης.


Δείτε όσα είπε ο Γιάννης Φλωρινιώτης και η σύζυγός του στη συνέντευξή τους:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .