Σάββατο, Ιουνίου 17

Δελτίο τύπου Του Δημοκρατικού Πατριωτικού κινήματος Νίκη,οι ολετήρες των εθνικών μας συμφερόντων

facebook sharing button

Οι ολετήρες των εθνικών μας συμφερόντων

Ο πρώην πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση χαρακτήρισε την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης με τον όρο «τουρκική μειονότητα», ένα σοβαρότατο ατόπημα. Εάν η δήλωση οφείλεται σε λεκτική παραδρομή, οφείλει να προβεί άμεσα σε σχετική επανόρθωση. Εάν δεν το πράξει, θα καταστεί βέβαιο ότι είτε αγνοεί την Συνθήκη της Λωζάννης  είτε εκ πεποιθήσεως ενεργεί με εθνικά επιζήμιο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, επιβεβαιώνεται ότι η διακυβέρνηση της χώρας ασκείται από πολιτικούς με ρευστές εθνικές αντιλήψεις, οι οποίοι οδηγούν την πατρίδα σε εθνικές ήττες. Πρόσφατο παράδειγμα η προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, της οποίας την θλιβερή

επέτειο με πόνο βιώνουμε σήμερα.

Σταθερή πρόταση της ΝΙΚΗΣ για την Θράκη μας, μεταξύ άλλων, είναι το κλείσιμο του τουρκικού προξενείου στην Κομοτηνή, μία μόνιμη εθνική πληγή που συντηρεί η εθελόδουλη κομματοκρατία. 

Γραφείο Τύπου

Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα «ΝΙΚΗ»

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε  απευθυνθείτε στο Press@NIKH.gr

 triklopodia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .