Σάββατο, Ιουνίου 17

Πέγκυ Ζήνα: Πώς σχολίασε την αποχή του Νότη Σφακιανάκη

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε η Πέγκυ Ζήνα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση με την κόρη της, ενώ ρωτήθηκε και για την αποχή του Νότη Σφακιανάκη από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Οι τραγουδιστές που δουλεύουν πια μία-δύο ημέρες την εβδομάδα έχουν άπλετο χρόνο και για προσωπική ζωή, για τα παιδιά τους και για τα χόμπι τους. Η κόρη μου είναι πια στην προεφηβεία,

σε αυτή την άβολη γραμμή του «δεν είμαι παιδάκι, είμαι ένα μικρό γυναικάκι». Κι εγώ πρέπει να το συνηθίσω αυτό και να το διαχειριστώ», είπε αρχικά η Πέγκυ Ζήνα.

Πώς σχολιάζει την απόφαση που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια ο Νότης Σφακιανάκης να απομακρυνθεί από όλους και να διακόψει τις μουσικές του εμφανίσεις;

«Δεν θα μείνω σε αυτά που λέει στις συνεντεύξεις, γιατί είναι προσωπικές απόψεις και έχουμε δημοκρατία, μπορεί ο καθένας να τις έχει και αναλόγως να κριθεί. Ο Νότης απ’ όσα χρόνια τον ξέρω, όταν νιώθει όταν δεν έχει να μοιραστεί κάτι ουσιαστικό με τον κόσμο καλλιτεχνικά, κάτι που να τον ενθουσιάζει, δεν του αρέσει να εμφανίζεται», απάντησε η Πέγκυ Ζήνα.


 Govastiletto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .