Σάββατο, Ιουνίου 10

Μυστήριο με τον απαγχονισμό δύο αστυνομικών στην Κρήτη

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ - ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Σοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στο Λασίθι η είδηση της αυτοκτονίας δύο νεαρών ανδρών. Και οι δύο ήταν εν ενεργεία αστυνομικοί, γεγονός που έχει κλονίσει τις τοπικές κοινωνίες του νομού αλλά και τους ένστολους οι οποίοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας που έπληξε τις

τάξεις τους.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, πρόκειται για δύο νέους άνδρες, ηλικίας 34 και 35 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν απαγχονισμένοι.

Ο ένας βρέθηκε σε λιόφυτο στην περιοχή της Σητείας, ενώ ο άλλος εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του, στο Καλό Χωριό Αγίου Νικολάου όπου έφτασε μόλις χθες, προκειμένου να υπηρετήσει σε υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας. Και οι δύο βρέθηκαν νεκροί σήμερα Σάββατο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσαν  σε διαφορετικά τμήματα, ο ένας στο Λασίθι και ο άλλος στην Αττική. Συγκεκριμένα ο ένας ήταν παντρεμένος χωρίς παιδιά και είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, είχε έλθει με μετάθεση για να υπηρετήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο. Ο 34χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο Καλό Χωριό, με τους συναδέλφους του να κάνουν λόγο για μια ήρεμη προσωπικότητα αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εκείνος που έκανε έρευνες με τη συνοδεία σκύλου στην Αστυνομία.

Ο έτερος αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσε στην Αττική, ήταν άγαμος. Ο ίδιος είχε αναρρωτική άδεια και είχε κατέβει για διακοπές στη Σητεία, ενώ βρέθηκε απαγχονισμένος σε χωράφι στην περιοχή Εσταυρωμένος κάτω από μία ελιά.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι νέοι αυτοί άνθρωποι οδηγήθηκαν στην απελπισία και το απονενοημένο διάβημα. Αστυνομικές πηγές σημειώνουν ότι τα δύο τραγικά περιστατικά δεν φέρεται να συνδέονται μεταξύ τους και πως πρόκειται μάλλον για μια τραγική σύμπτωση.

Αμφότεροι άφησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω τους σημειώματα πριν προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα.

Η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ. είναι συγκλονισμένη από το διπλό αυτό χτύπημα, των συναδέλφων τους που αποφάσισαν να κόψουν το νήμα της ζωής τους.

Στις τοπικές Αρχές επικρατεί αναστάτωση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της διπλής αυτής τραγωδίας.

Πηγές: cretalive, cretapost, flashnews,ekriti, neakriti

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .