Τετάρτη, Ιουνίου 14

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΤΗΣ ΟΧΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ , ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ .

 

” ΚΥΡΙΕ ” Κυριάκο Κων/νου Μητσοτάκη γιατί Εκβιάζετε , Απειλείτε , τρομοκρατείτε τον Ελληνικό λαό? χωρίς να κάνετε καμία αυτοκριτική των μέχρι τώρα ενεργειών σας και χωρίς να δίνετε καμία απάντηση στα παρακάτω .

1.Γιατί μαθαίνει Ο Ελληνικός λαός από τον Σουλτάνο ότι αν εκλεγείτε θα λυθούν τα προβλήματα του Αιγαίου ?

2. Ποιά είναι τα προβλήματα του Αιγαίου εκτός της Υφαλοκρηπίδος ?

3. Τι μας κρύβεται με τις Μυστικές συμφωνίες καλίν με Σουρανή και Μπούρα ? και τις απευθείας συνομιλίες σας με τον Ερντογάν ?

4. Γιατί δεν σχολιάστηκαν οι επίσημες δηλώσεις του πρέσβη των ΗΠΑ από τους Δελφούς για την Τουρκία?

5. Γιατί δεν σχολιάστηκαν οι δηλώσεις του Πρώην προέδρου της Κύπρου ?

6. Γιατί Δεν δείξατε καμμία ενέργεια για το TURKAEGEAN από πλευράς Τουρκίας ?

7. Γιατί επετράπει η διδασκαλία της μακεδονικής γλώσσας από Δικαστήριο της Φλώρινας ?

8. ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΡΟΜΑΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟΥς ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ?

9. Γιατί δεν μας έχετε κάνει γνωστά το τι μας περιμένει με την Δημοσιονομική Πειθαρχία από 01-01- 2024 , πρόγραμμα που έχετε υποβάλλει στην Ε.Ε?

10. Μας λέτε ότι έχετε μηδενίσει φόρους αλλά στελέχη σας μας λένε ότι οι έμμεσοι φόροι πλήττουν τα Νοικοκυριά ?

11.Γιατί ενώ Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος διαψεύδει τα Οικονομικά προγράμματα των άλλων κομμάτων ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ , δεν μας λέτε απολύτως τίποτα ?

12. Γιατί ο Λαός στερείται Υγειονομικών Υπηρεσιών , και πεθαίνει αβοήθητος , δηλώσεις όπως του Πνευματικού τυγχάνουν θετικής ανταπόκρισης από τα στελέχη σας ?

13. Γιατί καθημερινές διαμαρτυρίες από Υγειονομικούς ανά την Ελλάδα όχι μόνο δεν ακούγονται αλλά υποκρύπτονται από τα Μ.Μ.Ε?

14. Γιατί Ο Κύριος Γεωργιάδης μας λέει ότι το θέμα των Υποκλοπών με τις πρώτες εκλογές έχει κλείσει?

15 Γιατί μετά το Πατατράκ της Τράπεζας Θεμάτων στελέχη σας μας ρίχνουν τις ευθύνες σε εξωτερικούς παράγοντες , και Βρίζετε χυδαία όλη η Δευτεροβάθμια κοινότητα των εκπαιδευτικών με φράσεις όπως ” ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ – ΑΛΗΤΕΣ – ΜΑΦΙΟΖΟΙ” ?

16. Γιατί μας λέτε περί Θρησκείας όταν στο συρτάρι σας έχετε έγγραφο Συντάγματος το οποίο λέει τα εξής .
α. Αφαιρείται από το Προοίμιο ” ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΤΡΙΑΔΟΣ ” ?
β. Αφαιρεί την διάταξη για την επικρατούσα Θρησκεία με ότι αυτό συνεπάγεται ?
γ. Αφαιρεί την Κρατική Υποχρέωση προστασίας της Οικογένειας και αντικαθίσταται με την προστασία ευάλωτων ομάδων γενικά και αόριστα ?

17. Γιατί δεν έγινε ξεκαθάρισμα των Εκλογικών καταλόγων και βρίσκονται περίπου 1.500.000 παραπάνω εγγεγραμμένοι .

18. Γιατί τα έχετε βάλει με μικρότερα Κόμματα ? Γιατί φοβάστε για τις απόψεις των τις οποίες όχι μόνο της μισείτε αλλά αποτελούν και φράγμα σε αυτά που θέλετε να κάνετε , και ότι Ο λαός ψηφίζοντας αυτά θα σας κόψουν την αυτοδυναμία , έτσι δεν είναι ?

Σε όλα αυτά και όχι μόνο είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να δώσετε καμία απάντηση διότι γνωρίζετε πολύ καλά ότι αν απαντήσετε τότε Ο Ελληνικός Λαός θα καταλάβει με τι έχει μπλέξει και τι τον περιμένει .

Αγαπητές Ελληνίδες και Αγαπητοί Έλληνες όλα τα παραπάνω είναι μερικά από τα πολλά που μας κρύβει Ο Κύριος Μητσοτάκης , και το μόνο που κάνει είναι Εκβιασμοί , Απειλές , και Τρομοκρατία και μας λέει ότι θα πηγαίνει σε συνεχείς εκλογές έως ότου πετύχει αυτοδυναμία προκειμένου να πετύχει αυτά που θέλει έτσι ώστε να ευχαριστήσει τους Έξωθεν παράγοντες και τους εντός Ολιγάρχες .
Κυρίες και Κύριοι αν και εφόσον πετύχει αυτοδυναμία τότε το μόνο που μας περιμένει είναι ΝΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΣΑΝ ΤΟ

ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΔΙΑΜΑΡΤΗΡΙΤΑ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΛΙΟΝΤΑΡΙΟΥ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΣΟΥ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

 https://www.triklopodia.gr/%cf%80%ce%bf%cf%80%ce%b7-%ce%b6%cf%89%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%bf%cf%87%ce%b9%ce%b1%cf%83-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%ba%ce%bf%ce%b2%ce%b5%ce%b9%cf%83-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b5%cf%86%ce%b1%ce%bb/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .