Παρασκευή, Ιουνίου 2

Συνέλαβαν τον Αργύρη αμέσως μετά τη συνέντευξή του στη «Ζούγκλα»


Zougla Newsroom 

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες μετά την αποκαλυπτική συνέντευξή του στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και ο «άρχοντας» της αθηναϊκής νύχτας συνελήφθη. Όχι δεν είναι fake news, αλλά η σκληρή πραγματικότητα. Η ΕΛ.ΑΣ. πέρασε χειροπέδες στον επιχειρηματία Αργύρη Παπαργυρόπουλο το πρωί της Παρασκευής, ο οποίος κατά τη διάρκεια της συζήτησης του με τον δημοσιογράφο αποκάλυψε πως το καθεστώς της ΝΔ, με τα κοράκια της, του βγάζουν το σπίτι σε πλειστηριασμό.

Ο λόγος της σύλληψης; Μια υπόθεση που εκκρεμούσε από το 2019. Πέρασαν τέσσερα χρόνια

και ο κρατικός μηχανισμός δεν ασχολήθηκε. Όμως τώρα, εντελώς ξαφνικά, άναψε η σπίθα και ο Παπαργυρόπουλος έπρεπε να συλληφθεί, προφανώς για να βάλει μυαλό και να προσέχει τι λέει.

Ο άλλοτε κυρίαρχος στη νυχτερινή διασκέδαση, που είδε τους κόπους μιας ζωής να συντρίβονται, δεν μάσησε τα λόγια του και στη συνέντευξη που έδωσε μίλησε για όλους και για όλα. Οι τράπεζες τον γονάτισαν και τώρα τα «κοράκια», όπως τα αποκαλεί, τα «funds» ,οι εισπρακτικές όπως τις ξέρει ο κόσμος, απειλούν να του πάρουν το σπίτι. Δεν είναι ούτε λαμόγιο, ούτε μπαταξής. Mάλιστα όπως τόνισε θέλει να πουλήσει το σπίτι του  και από τα έσοδα αυτά να πληρώσει αυτά που χρωστάει. Είπε όμως, μεταξύ άλλων, πως ντρέπεται που ψήφιζε το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Κι αυτό ενόχλησε, ενόχλησε πολύ το καθεστώς Μητσοτάκη.

Πώς είναι δυνατόν όλα αυτά τα χρόνια που εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψής του να μην είχε εκτελεστεί και να ενεργοποιείται έτσι ξαφνικά; Το μέρος διαμονής του μάλιστα είναι γνωστό. Ο άνθρωπος δεν κρυβόταν και δεν κρύφτηκε ποτέ. Όποιος ήθελε να τον βρει ήξερε τη διεύθυνσή του. Προφανώς η κριτική κατά της ΝΔ έχει συνέπειες. Κι έτσι το κράτος - μαφία στέλνει και το μήνυμά του σε όλους τους επίδοξους κατακριτές για να σκεφτούν πολύ καλά τι μπορεί να πάθουν εάν μιλήσουν κατά του Μητσοτάκη και του κόμματος.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα της Γλυφάδας, αφού η υπόθεση για την οποία συνελήφθη είναι οικονομικής φύσεως και απαιτούνται συγκεκριμένες διαδικασίες για να ξεμπλέξεις. Εάν ξεμπλέξεις... 

Και κάτι ακόμα. Η σύλληψη γίνεται την Παρασκευή και ακολουθεί τριήμερο… Αυτοί λοιπόν που έδωσαν την εντολή ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν.

 https://www.zougla.gr/greece/article/sinelavan-ton-argiri-amesos-meta-ti-sinentefksi-tou-sti-zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .