Τετάρτη, Ιουνίου 14

Πήγε η #Ντόρα στη #Ροδόπη, και μάλωσε τους πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ !



Πήγε η #Ντόρα στη #Ροδόπη, μάλωσε τους πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, τους είπε ότι αν δεν ψηφίσουν ΝΔ θα περάσουν δύσκολα, ότι οι υπόλοιποι βουλευτές της ΝΔ θα τους θεωρούν πολίτες Β κατηγορίας και φεύγοντας τους έταξε και 75 προσλήψεις συνοριοφυλακων, αν ψηφίσουν ΝΔ.
Παλιά καλή δεξιά.
Μακάρι και το κόμμα που ψηφίζω εγώ να ήταν αποτελούμενο από νονούς της νύχτας και ο λαός να του έδινε 40%+ για να μπορέσει να κάνει της δουλειές του με άνεση και όσο η χώρα διαλύεται να απαντάει "βούλωστε το, πήραμε 40%+."
Δυστυχώς μεγάλωσα σε δημοκρατικό σπίτι, έμαθα ότι τα σοβαρά κράτη έχουν θεσμούς,η δικαιοσύνη λειτουργεί, η εξουσία δεν πρέπει να είναι ανεξέλεγκτη και ότι οι μη προνομιουχοι έχουν αξία και δεν πρέπει να υπάρχουν πολίτες Β' κατηγορίας.
Και κάθομαι σα μ@λακας και ασχολούμαι με τα κοινά επειδή με ενδιαφέρει, ενώ θα μπορούσα να περιμένω από ανθρώπους σαν την Ντόρα να μου λύσουν το όποιο πρόβλημα και απλώς να μην μιλάω.
Εγω θα περάσω δύσκολα. Και οι άλλοι σαν εμένα.
Αλλά προτιμώ 100 ζωές να απολογούμαι για την μαλ@κια του όποιου Φίλη που δεν έχει πάρει 1 ευρώ στην τσέπη του μιζα, πάρα να ψηφίσω μια φορά έναν άνθρωπο που και 100 ζωές να ζήσω θα κλέβει εμένα και όλους τους γύρω μου και όταν τον πιάνουν θα κουνάει και το δάχτυλο.
Υ. Γ. Αντρέα ποτέ δεν θα σου συγχωρέσει ο δημοκρατικός κόσμος που δεν τους έκλεισες φυλακή, όταν έπρεπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .