Σάββατο, Ιουνίου 24

Πούτιν προς τον ρωσικό λαό: «Αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα είναι προδοσία»

Πούτιν προς τον ρωσικό λαό: «Αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα είναι προδοσία»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν απηύθυνε πριν λίγο σύντομη τηλεοπτική ομιλία προς τον ρωσικο λαό.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ξεκίνησε μια τηλεοπτική ομιλία προς το ρωσικό έθνος, λέγοντας ότι αγωνίζεται για τη ζωή και την ασφάλεια του λαού του και ότι η χώρα χρειάζεται ενότητα όλων των δυνάμεών της.

«Αυτό που αντιμετωπίζουμε τώρα είναι προδοσία. Προσωπικά συμφέροντα οδήγησαν στην προδοσία της χώρας μας και της υπόθεσης που πολεμούν οι ένοπλες δυνάμεις μας.

Όλοι όσοι μπήκαν στον δρόμο της προδοσίας θα τιμωρηθούν και θα λογοδοτήσουν. Στις ένοπλες δυνάμεις έχουν δοθεί οι απαραίτητες εντολές.

Και όσοι οργάνωσαν ένοπλη εξέγερση θα λογοδοτήσουν. Όσοι παρασύρθηκαν σε αυτό, σας καλώ να σταματήσετε τις εγκληματικές σας ενέργειες».

Υπενθυμίζεται πως ο ιδρυτής της ρωσικής εταιρείας μισθοφόρων Βάγκνερ, ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, διαβεβαίωσε σήμερα πως μπήκε στη Ρωσία μαζί με τα στρατεύματά του με σκοπό να ανατρέψει τη στρατιωτική ιεραρχία, δηλώνοντας «έτοιμος να πεθάνει» μαζί με τους 25.000 άνδρες του για να «απελευθερώσει τον ρωσικό λαό».

Παράλληλα, η ρωσική γενική εισαγγελία ανακοίνωσε πως άρχισε να διενεργεί έρευνα για «ένοπλη εξέγερση» σε βάρος του Πριγκόζιν, ο οποίος στασίασε αφού κατηγόρησε τον ρωσικό τακτικό στρατό πως βομβάρδισε βάση των ανδρών του σκοτώνοντας πολλούς. Οι αρχές ενίσχυσαν τα μέτρα ασφαλείας στη Μόσχα και διάφορες περιφέρειες της χώρας.

 https://www.zougla.gr/kosmos/article/o-poutin-8a-apef8ini-tileoptiko-diagelma---i-apantisi-tou-ston-prigozin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .