Σάββατο, Ιουνίου 3

ΧΑΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!

Ο ΚαρατζαΦύρερ είπε δύο εκπληκτικά πρωί-πρωί στον... Αυτιά!!!
1.- Ο Μητσοτάκης μετά τις εκλογές της 25-6-2023, θα βγάλει 160 βουλευτές!!!
2.- Ο Μητσοτάκης, μετά τις εκλογές της 25-6-2023, θα διαθέτει 35 βουλευτές ...περισσότερους απ αυτούς που έβγαλε στις 21-5-2023, και θα σχηματίσει ισχυρή κυβέρνηση να διαπραγματευθεί με τον... Ερντογάν!!! Άραααα???
ΕΠΟΜΕΝΩΣ:
1.- Κάποιος νεοναζί (Ανθελληνική Λύση) είναι πανέτοιμος να ενσωματωθεί στον Μητσοτάκα τάκα τάκα, για να μπορεί να έχει +35 βουλευτές και να γίνει πανίσχυρος!!!
2.- Η συμμορία Μητσοτάκη - Καρατζαφύρερ έχει ήδη ξεπουλήσει το Αιγαίο στον Ερντογάν και θα επικαλείται τη συγκατάθεση "του λαού" με τη δύναμη περίπου 180 προδοτών και τη βουβή συγκατάθεση μιας πουλημένης αντιπολίτευσης!!!!!
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ:
ΧΑΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ ΛΙΓΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!
ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΤΟ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ !!!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Δεν είναι τυχαίο, ΧΘΕΣ που αποφάσισε ο γιος του βρικόλακα να μη πάει στο Άγιο Όρος, ταυτόχρονα ο Βελόπουλος του... ΙΩΣΗΦ, βγήκε να προβοκάρει τους μοναχούς της γνήσιας Μονής Εσφιγμένου, ως καταληψίες, με διασύνδεση του κόμματος ΝΙΚΗ και με "χώρα του εξωτερικού"!!!!!
Οι ναζιστοειδείς λαγοί του Μητσοτάκη εν δράσει!!!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .