Κυριακή, Ιουνίου 25

Σύλληψη τεσσάρων διακινητών μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη

 -Γιατί δεν νομοθετείτε αυστηρούς νόμους για τους διακινητές;

Σύλληψη τεσσάρων διακινητών μεταναστών στην Αλεξανδρούπολη

Τέσσερις αλλοδαποί διακινητές οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε μη νόμιμους μετανάστες, συνελήφθησαν σε επαρχιακή οδό του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης.

Όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, «οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι εντόπισαν τους

δύο να επιβαίνουν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομποί για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε ΙΧΦ αυτοκίνητο που επέβαιναν οι άλλοι δύο και μετέφεραν παράνομα στην ενδοχώρα πέντε μη νόμιμους μετανάστες».

Τα οχήματα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .