Παρασκευή, Ιουνίου 2

Η Ιστορία που διδάσκεται η πλέμπα είναι σκουπίδι. Την αληθινή Ιστορία γνωρίζουν οι ελίτ. Η αληθινή Ιστορία είναι καταγεγραμμένη στα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζω στο διαδίκτυο και γελάω με τα ανυπόστατα που γράφουν μερικοί γραφικοί. Οι περισσότεροι εκεί έξω δεν γνωρίζουν καν τι συμβαίνει, είναι στην καρακοσμάρα τους.Είναι  η πρώτη φορά ιστορικά που οι υπερελίτ ελέγχουν τον Κόσμο (μην ξεχνάτε ότι η υγειονομική απάτη ξεκίνησε από την .. Κίνα και το ...

Ιράν!). 

Σήμερα δεν υπάρχουν ανεξάρτητα κράτη ως κρατικές οντότητες, όπως στην Αρχαία Ελλάδα οι Πολιτειακές οντότητες της πόλης - κράτους που στέκονταν οργανωμένα απέναντι σε άλλες Πολιτειακές οντότητες· σήμερα υπάρχουν μεμονωμένοι πολίτες, ομάδες πολιτών, μικρές οργανώσεις, που ουδεμία τύχη έχουν απέναντι στον Κράτος και την Βία των οργανωμένων πολιτειακών οντοτήτων. 

Δεύτερον, δεν υπήρξε ανεξάρτητη ελληνική επανάσταση αλλά μια υποκινούμενη οργάνωση των αμαρτωλών και των κλεφτών που υπό τον επαναστατικό μανδύα έχοντας την άδεια ελευθέρωσε κάποια εδάφη. Η  Ελλάς απελευθερώθηκε από τις εγγυήτριες δυνάμεις Αγγλία, Γαλλία και Ρωσία στη ναυμαχία του Ναυαρίνου. 
 
Από εκεί και μετά εγκληματικές οργανώσεις όπως των δολοφόνων του Καποδίστρια και των εφοπλιστών της Ύδρας που, υπό τον εφοπλιστή Μιαούλη, ΕΚΑΨΑΝ τον ελληνικό στόλο , και χρησιμοποιήθηκαν στην συνέχεια από τις εγγυήτριες δυνάμεις για την υπονόμευση του προτεκτοράτου (συνέχεια εκείνης εγκληματικής οργάνωσης είναι η εγκληματική οργάνωση της μεταπολίτευσης).
 
Η Ελλάδα των δύο ηπείρων και πέντε θαλασσών ήταν το τίμημα που πλήρωσαν Βουλγαρία και Τουρκία για τα στρατόπεδα που επέλεξαν στο Β Π Π.  
 
Για Γερμανία και Χίτλερ δεν έχουμε ιδέα. Παρακολουθώντας τη μνημονιακή ιστορία ξέρουμε ότι η Ιστορία είναι συνολικά πλαστή (απάτη μνημονίων, απάτη σκληρής διαπραγμάτευσης Τσίπρα Καμένου, απάτη δημοψηφίσματος, υγειονομική απάτη, απάτη ενεργειακής κρίσης με μανδύα την ειρηνευτική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία για την αποναζιστικοποίηση του Κιέβου, απάτη πληθωρισμού καθότι τα επιτόκια οι Κεντρικές τράπεζες ανεβάζουν μόνο στον δομικό πληθωρισμό - και ο πληθωρισμός που πλήττει τον δυτικό κόσμο δεν είναι δομικός). 
 
Άρα δεν ξέρουμε αν ο Χίτλερ πράγματι ηττήθηκε.. Αυτό που ξέρουμε είναι η παρωδία της δίκης της Νυρεμβέργης, ότι οι ΗΠΑ και η Ρωσία οφείλουν το πυρηνικό οπλοστάσιό τους στους γερμανούς (ναζί) επιστήμονες που εντάθηκαν στο ερευνητικό τους δυναμικό, ότι η Γαλλία που ιδέα ΔΕΝ είχε από αεροδιαστημική, την Airbus δημιούργησε από τις γερμανικές βιομηχανίες αεροδιαστημικής που ξηλώθηκαν από τη Γερμανία και μεταφέρθηκαν στην Γαλλία (ομοίως και η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία είναι δημιούργημα της γερμανικής), ότι η Σουηδία που ιδέα δεν είχε από αεροδιαστημική και αυτοκινητοβιομηχανία ομοίως όπως και η Γαλλία έλαβαν γερμανική τεχνολογία, και πολλά άλλα που θα ήθελε σελίδες ολόκληρες για να παραθέσω. Ας μη ξεχνάμε ότι ολόκληρο το Παρίσι και ο Λούβρος έμειναν άθικτα, παρότι εντολή Χίτλερ ήταν, κατά το επίσημο ιστορικό αφήγημα, η ισοπέδωση.  
 
Η Ιστορία που διδάσκεται η πλέμπα είναι σκουπίδι. Την αληθινή Ιστορία γνωρίζουν οι ελίτ. Η αληθινή Ιστορία είναι καταγεγραμμένη στα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών.
 
Η σαπίλα που υπάρχει σε αυτόν τον τόπο δεν είναι σαπίλα δεκαετιών μόνο.  Είναι αιώνες τώρα, μετά την πτώση της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (Βυζάντιο) και, οπωσδήποτε, από τη γαλλική Επανάσταση και μετά, οπότε συντονισμένα διαλύθηκαν όλες οι Αυτοκρατορίες, η φεουδαρχία, και (σε κάποιες μητροπόλεις όπως το Παρίσι και η Μόσχα) η Μοναρχία, εισάγοντας καθολικά τον θεσμό του εθνικού κράτους - μαριονέτα και την παρωδία τής δημοκρατίας κατά την οποία (δημοκρατία) η πλέμπα έχει την ψευδαίσθηση ότι έχει λόγο για τη ζωή της και το μέλλον της . 
 
Το ότι η υπερελίτ δεν ήταν ορατή τα προηγούμενα χρόνια οφείλεται στο σχέδιο υπερχρέωσης (φούσκωμα καπιταλισμού) που τέθηκε σε εφαρμογή αμέσως μετά τον ΒΠΠ και συστηματικά από τη δεκαετία του 70. Τα χρόνια αυτά ήταν τα χρόνια τής αθωότητας που η πλέμπα διήγαγε βίον φαινομενικά ανθόσπαρτον. 
 
Τώρα η πλέμπα βιώνει την ωμή βία που της ασκεί μια πανίσχυρη υπερελίτ . Παραζαλισμένη η πλέμπα και έχοντας χάσει πλήρως το νήμα, περνάει από την μία όχθη τής Ιστορίας στην άλλη έχοντας ως αληθές ιστορικό αφήγημα αφομοιώσει πλήρως τα λύματα της Wikipedia "πανδημία κορωναϊού", "μεγάλη χρηματοπιστωτική κρίση έτους 2008" , "εισβολή Ρωσίας στην Ουκρανία", "ελληνικό δημοψήφισμα" κλπ. Καθίσταται από αυτά σαφές ότι το κριτήριο όλων ημών, της πλέμπας, υπερέχει ελαφρώς του αντιληπτικού κριτηρίου μιας μαϊμούς.
 
Η Ιστορία από τη σύνοδο της Νίκαιας και εντεύθεν είναι συνολικά πλαστογραφημένη. Μέχρι και Αυτόν ακόμη τον Θεό οι σάπιοι πλαστογράφησαν. Το ανθρώπινο γένος (ιδίως των τελευταίων 17 αιώνων) είναι βαριά βλάσφημο, είναι η επιτομή της ύβρεως. Σημασία έχει ότι το γένος μας είναι βαριά βλάσφημο. Έρχεται πυρ εξαγνιστικό.
 
Υ.Γ Η  Θεός*  Άνασσα Θεομήτωρ η Αρχηγός οξυδερκίᾳ  Αθηνά, στα πολύ δύσκολα του ανθρώπου, εμφανίζεται, αν ένθεος ο άνθρωπος είναι και την Θεό τιμά.
 
*   "Η Θεός" είναι Πλατωνική θεολογική έκφρασις. Και ο Πλάτων, ως Απολλώνιος Υιός, έχει το αλάθητο. Όπως η πρόεδρος (δικαστηρίου, δημοκρατίας) η εφέτης κλπ. Λέμε προβατίνα όχι προεδρίνα. Και χίπησα , όχι εφέτησα. Ο γλωσσικός φασισμός τής ορθοπολιτικής κορεκτίλας είναι για τα αμόρφωτα ταγάρια. Για εμάς που κοινωνούμε και με δέος ασπαζόμεθα την Αρχαία Ελληνική, στον Πλάτωνα θα ομνύουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .