Παρασκευή, Ιουνίου 23

ΕΤΟΙΜΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ! Τι αποκάλυψε ο Πιερρακάκης – Τι είχε πει ο Άγιος Παΐσιος

Άμεσα μετά τις εκλογές θα ανακοινωθούν από τον ίδιο τον Μητσοτάκη οι νέες ταυτότητες (με το τσιπ), όπως αποκάλυψε ο κ. Πιερρακάκης στον Γιώργο Αυτιά και τον Σκάι (17-6-2023).

Άφησε μάλιστα να εννοηθεί πως πρόκεται για “έκπληξη” του Μητσοτάκη, που μας θυμίζει την αντίστοιχη “έκπληξη” του Κώστα Σημίτη, ο οποίος την επομένη της επανεκλογής (9-4-2000) ανακοίνωσε “νέες ταυτότητες” με αφαίρεση του Χ.Ο., δηλαδή του Θρησκεύματος των Ελλήνων, στα πλαίσια της νέας αντιχριστιανικής τάξης της Ε.Ε. ξεσηκώνοντας τον “πόλεμο” του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου και σύσσωμης της Ιεραρχίας και ολόκληρου του ευσεβούς, ως τότε, λαού!

Έχει λοιπόν μεγάλη σημασία ποιον ή ποια θα βάλει ο Μητσοτάκης σαν νέο/νέα Υπουργό …Προστασίας του Πολίτη, καθώς ακούγονται πολλά και για υπουργοποιήσεις Σημητικών

ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΣΙΠ

Νέα ταυτότητα με τσιπ, εμπρόσθια όψη

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την επίσημη προκήρυξη στο ΦΕΚ, οι νέες ταυτότητες θα περιλαμβάνουν αυτή την φορά τσιπ, με δεδομένα που δεν θα μπορούμε να γνωρίζουμε, ίσως και ιατρικά, π.χ. ποιος έχει εμβολιαστεί ή όχι, και είναι αυτές που είπε ο Άγιος Παΐσιος να μην πάρουμε και ότι δεν θα προλάβουν να τις δώσουν σε όλους, επειδή θα έρθει ο Πόλεμος και τα αναμενόμενα γεγονότα με την Τουρκία, όπου πανίσχυρος επανεξελέγη ο Ερντογάν, ενώ σε αναμονή βρίσκονται ειδικά κλιμάκια των ΗΠΑ, για να αρχίσουν άμεσες πιεστικές διαβουλεύσεις για σοβαρές εθνικές υποχωρήσεις της Ελλάδας, προκειμένου να ικανοποιηθεί η ανυποχώρητη Τουρκία, ώστε να κλείσουν οι εκκρεμότητες στην ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο και να μπορούν να γίνουν “εκμεταλλεύσεις” ή “συνεκμεταλλεύσεις” και τέλος κλείσιμο του Κυπριακού εις βάρος και πάλι του Ελληνισμού…

Δεν είναι τυχαίο επίσης, ότι ο στενός σύμμαχος του Ερντογάν στα Βαλκάνια, η Αλβανία του Ράμα, έχει προχωρήσει στην μεγαλύτερη πρόκληση των τελευταίων ετώνφυλακίζοντας εν ψυχρώ τον Μπελέρη (δείτε εδώ), για να μην αναλάβει καθήκοντα Δημάρχου της ελληνικότατης Χειμάρρας, ωθόντας σταδιακά σε Ελληνο-Αλβανική Κρίση, που θα ξεσπάσει ταυτόχρονα με την Ελληνο-Τουρκική

Νέα ταυτότητα με τσιπ, οπίσθια όψη

Άρα θα πέσουν όλα μαζί, ώστε να μην ξέρουμε σε ποιο να πρωτοτρέξουμε και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο Μητσοτάκης δεν θέλει μικρά κόμματα στην Βουλή, αλλά ισχυρή κοινοβουλευτική ομάδα, δηλαδή πολυπληθή, ώστε ακόμη και εάν αναγκαστεί να διαγράψει αρκετούς, να μην πέφτει με τίποτα, σαν τον Ερντογάν…

Η δε Εκκλησία πρέπει να είναι απολύτως αποδυναμωμένη και τα ΜΜΕ θα παίξουν τον ρόλο τους…

Το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού, μάταια προσπάθησε, εν όψει όλων αυτών των κινδύνωννα πείσει τους “μικρούς” από δεξιά, κέντρο και αριστερά να ενωθούν “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ (δείτε εδώ) για να γίνουν άμεσα Αξιωματική Αντιπολίτευση, με σωρεία δυνατών πολιτικών και εθνικών εργαλείων για να σταματήσουν κάθε τι αρνητικό και μεθαύριο να αναλάβουν δυναμικά την Διακυβέρνηση της Ελλάδας, οδηγώντας την Ιστορία! Αλλά δυστυχώς δεν άκουσαν προς το παρόν, διαιρώντας και τον λαό, την στιγμή που έχει ανάγκη μεγίστης εθνικής ενότητας και ετοιμότητας…

ΑΣΚΗΤΡΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ – ΚΑΡΤΑ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ – ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Η Ασκήτρια εν τω κόσμω Λαμπρινή Βέτσιου – Δρίβα, από την Άρτα, που κοιμήθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2002 μ.Χ., προείπε σε διάφορους ανθρώπους όσα πολύ δύσκολα έρχονται για την Ελλάδα και τους Έλληνες, που ξέχασαν τον Θεό, ακολουθώντας αδιέξοδους δρόμους και θεωρίες, αθεΐα, απιστία, αιρέσεις, σαρκικές ηδονές και υλισμό! Που δεν έσκυψαν να πιουν από το γάργαρο και δωρεάν νερό της αιωνιότητας, της ευσέβειας, της ευλογημένης Ορθοδοξίας. Που ξέχασαν να κάνουν ακόμη και τον σταυρό τους, το “δόξα τω Θεώ”, την Παναγιά της μάνα μας, τον Εκκλησιασμό της Κυριακής, το καντηλάκι της βραδινής προσευχής…
 

 Η Ασκήτρια Λαμπρινή της Άρτας, που προείπε τις μεγάλες καταστροφές από τσουνάμι (Φιλιππίνες), το συγκλονιστικό ατύχημα με τα παιδιά στα Τέμπη, είδε επίσης με φώτιση Θεού, ότι η Ελλάδα θα πέσει έξω οικονομικά με το ευρώ, θα μπουν μεγάλοι φόροι και θα έρθει πολύ μεγάλη φτώχεια και πείνα, αναγκαστική επιστροφή του κόσμου στα χωριά, προσπάθεια επιβολής της Κάρτας – Ταυτότητας, εκλογές και ακυβερνησία, ξένος κυβερνήτης που θα μας φέρουν απ΄ έξω (ίσως η Τρόικα και οι Δανειστές) και στο τέλος επιστροφή του Βασιλιά στην Ελλάδα (όπως είδε και ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος, θεωρώντας το θετικό μπροστά σε όσα θα έχουν ήδη συμβεί στην χώρα μας)! Αλλά και μεγάλη μέριμνα του Θεού για τους πιστούς Ορθοδόξους Χριστιανούς!

 

 Τόνιζε επίσης πόσο σωτήριο είναι για τα παιδιά μόλις 10 λεπτά προσευχής την ημέρα!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ

  «Η Ελλάδα, μια ώρα, οικονομικά θα πέσει έξω! Τα λεφτά θα εξευτελιστούν. Τυχεροί όσοι θα έχουν χρυσό (ως μέσο συναλλαγής) και ένα κομμάτι γης».

ΦΟΡΟΙ, ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

 Μου είπε η γερόντισσα (έγινε μοναχή από τον π. Μητροφάνη)  για το σπίτι μου(1990):
 – «Τι το θες παιδί μου τόσο μεγάλο σπίτι; Θα έρθει καιρός που θα βάλουν φόρο και στα βήματά σας μέσα σ‘ αυτό, και στα άτομα που είστε μέσα»! (Τώρα έχουμε τεκμήριο διαβίωσης – φορολόγηση τετ. μέτρων και το χαράτσι).
 – Τυχεροί  όσοι θα μένουν σε καλύβες (μικρά σπιτάκια). Τα αυτοκίνητα θα τα αράξει ο κόσμος στις αυλές του!! Αν έχεις δουλειά θα δουλεύεις όλη μέρα, το μισό μεροκάματο  θα το δίνεις για βενζίνη για να πάς στη δουλειά σου και το υπόλοιπο  να ταΐσεις τα παιδιά σου και αν φτάσουν για να φάνε…  Την αποθήκη που βάζει ο πατέρας σου  το χόρτο για τα ζώα θα σε παρακαλάνε για να μείνουν μέσα!  Γεμάτος έκπληξη της είπα. Βρε γιαγιά έχει ποντίκια μέσα!  Η γιαγιά μου είπε:
 – Όταν κάποιος δεν έχει που να βάλει την οικογένειά του, τα ποντίκια θα υπολογίσει;  Αφού έριξε μια ματιά στον ουρανό με κοίταξε και μου είπε:
 
 – Θα είναι άτομα από την Αθήνα και από άλλα μέρη, και από νησιά θα έρθει κόσμος! Πότε θα γίνουν αυτά γιαγιά; Δεν θα ζω εγώ τότε!
 

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ – ΚΑΡΤΑ

       Είπε επίσης, το 1990:
 
 – Θα σας αναγκάσουν να πάρετε μια κάρτα-ταυτότητα. Θα κάνετε όλες τις συναλλαγές σας με αυτή. Να μη την πάρετε, είναι του Αντιχρίστου. Όποιος την πάρει αμέσως ξεβαπτίζεται.  Είπε επίσης ότι θα αναγκάσουν τον κόσμο να πάρει τη κάρτα με διάφορους τρόπους. Αυτές, είπε, θα βγουν στον  Βόλο.
 
 – Τα πράγματα θα αλλάξουν, δεν θα είναι όπως τώρα. Θα έρθει μεγάλη φτώχεια!Θα πουν, είσαι μακροχρόνια άνεργος, δικαιούσαι ένα βοήθημα οικονομικό, για να το πάρεις όμως θα πρέπει να έχεις την κάρτα-ταυτότητα. Εκεί θα εξαπατηθούν πολλοί… Σκέψου ένα πατέρα με τρία παιδιά που έχουν τρεις μέρες να φάνε. Θα τρέχει αμέσως να πάρει τη κάρτα, για να αγοράσει λίγα μακαρόνια, λίγα φασόλια...  (Δεν μιλάει για απλή τραπεζική κάρτα, αλλά για (υπερ) κάρτα-ταυτότητα).          
       

ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΤΩΧΕΙΑ

7 Σεπ. 2002: Επισκέφτηκα τη γερόντισσα  στο σπιτάκι της. Ήταν 11 το πρωί.
– Έλα και σε περίμενα μου είπε. Σε λίγες μέρες  θα φύγω από τη ζωή! Άρχισε να μου δίνει κάποιες συμβουλές. Της ζήτησα να μου εξηγήσει κάποια πράγματα που έλεγε στο παρελθόν. Τότε ήταν μεταβατική περίοδος, από δραχμή στο ευρώ.Αναφέρω το διάλογο μεταξύ μας.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιαγιά έχω μια διαφωνία μαζί σου. Είχες πει κάποτε ότι η Ελλάδα θα πέσει έξω οικονομικά και τα λεφτά θα χαθούν μια ώρα! Πριν λίγες μέρες μπήκαμε στο  ευρώ, είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το ευρώ είναι ισχυρό νόμισμα όπως το δολάριο!   
  
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτό το νόμισμα είναι ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα που δεν είναι ευλογημένο από το Θεό. Αυτό το νόμισμα έγινε για να εξυπηρετήσει  κάποιους σκοπούς του σκότους!! Θα τους δεις λίγα χρόνια αργότερα! Πέντε χρόνια θα περνάει καλά ο κόσμος και μετά  έρχεται ο κατήφορος! Θα έχετε όλα τα καλά μπροστά σας, αλλά δεν θα μπορείτε να τα  αποκτήσετε… Τα παλιά σου ρούχα δε θα τα πετάς, να τα βάλεις κάπου να τα φυλάς… Δεν θα μπορεί ο κόσμος να αγοράζει καινούργια ρούχα…
 
 Έρχεται μεγάλη φτώχεια… Θα αναγκαστείς να φοράς τα παλιά σου ρούχα και θα λες «είχα εγώ τόσο ωραία ρούχα»;  Δεν θα μπορείτε να φτιάξετε τίποτα! Όποιος πρόλαβε και έφτιαξε σπίτι  πρόλαβε.
 
ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιαγιά λες ότι έρχεται  φτώχεια! Τι είδους φτώχεια έρχεται;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θα τρως ξερό ψωμί στο σπίτι σου και ο γείτονας θα σε ζηλεύει γιατί αυτός δεν θα έχει!!
 
ΕΡΩΤΗΣΗ: Δηλαδή θα είναι όπως στη κατοχή;
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Χειρότερα από τότε! Ο ιδιωτικός τομέας θα σβήσει και οι δουλειές θα χαθούν, μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι θα αντέξουν, όχι ότι θα παίρνουν πολλά λεφτά αλλά απλώς θα έχουν το σταθερό. Φαντάσου ένα παιδί που γεννήθηκε  και μεγάλωσε στην Αθήνα με το πρωινό του, το μεσημεριανό του, το βραδινό του και αναγκαστικά θα έρθει στο χωριό του, να τρώει ένα κομμάτι καλαμποκίσιο ψωμί και ένα αυγό τηγανιτό και αυτή  μπορεί να είναι η τροφή του για όλη τη μέρα!
 
 Θα περιποιείσαι το κήπο σου και θα περνάει κάποιος στο δρόμο, θα βλέπει τον κήπο σου, θα παίρνει φόρα, θα ρίχνει το φράχτη και δε θα μπορείς να τον σταματήσεις! Θα λέει φίλε πεινάω, πεινάνε τα παιδιά μου, για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε και έδειξε ταραγμένη!
 

ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ

 Παιδιά σπάνια θα γεννιούνται, θα δεις ζευγάρια να είναι πολλά χρόνια μαζί και δεν θα παντρεύονται! Όχι γιατί δε θα θέλουν, αλλά δεν θα μπορούν, γιατί θα μένουν από δουλειά και μέχρι να ξαναβρούν θα περνά μεγάλο χρονικό διάστημα. Και αν κατά λάθος κάνουν κάνα παιδί θα παντρεύονται με ένα απλό χαρτί.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Εννοείς γιαγιά πολιτικό γάμο;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είπα απλό χαρτί. (Σήμερα έχουμε το χαρτί της συμβίωσης). Θα πέσει γκρίνια στο κόσμο, θα δεις σπίτια να καίγονται από μέσα και απ’ έξω αυτό να μη φαίνεται. Θα βλέπεις οικογένειες στην κοινωνία να φαίνονται αγαπημένες, και μέσα στο σπίτι τους να τρώγονται σαν τα σκυλιά! Αυτά μου τα είπε ο Κύριος, είπε η γιαγιά.
 
ΕΡΩΤΗΣΗ: Και κάθε πότε σε επισκέπτεται ο Κύριος γιαγιά;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ανάλογα, άλλες φορές πιο συχνά, άλλες πιο αραιά. Περίπου μια φορά τη βδομάδα έρχεται εκεί που προσεύχομαι!
ΕΡΩΤΗΣΗ:  Όταν σου μιλά ο Κύριος γιαγιά σε ποια γλώσσα σου μιλάει;
 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στη γλώσσα που είναι γραμμένα τα Ευαγγέλια!
 

ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑ

 Θα γίνονται εκλογές και δεν θα έχουμε κυβέρνηση! Θα έρθει καιρός που θα μας φέρουν άτομο απ’ έξω να μας κυβερνήσει. Θα μας φέρουν και Βασιλιά!Αμέσως ρώτησα τη γιαγιά… Το  Σύνταγμά μας δεν επιτρέπει βασιλιά…
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Και ποιος είναι αυτός που θα υπολογίσει Σύνταγμα;  Ο Κύριος έχει (προσωρινά) αποστρέψει το πρόσωπό του από εμάς τους  Έλληνες.
 

ΔΕΚΑ  ΛΕΠΤΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 Όταν τα παιδιά έδιναν πανελλήνιες εξετάσεις προσευχόμουν συνέχεια για αυτά. Τότε παρουσιάστηκε ο Κύριος μπροστά μου στενοχωρημένος, γιατί οι άνθρωποι δεν κάνουν προσευχή. Μου είπε ο Κύριος:
 

 – Δεν ζητάω πολλά από τους ανθρώπους, έστω λίγη προσευχή σε Μένα γιατί δεν κάνουν; Από τα παιδιά δεν ζητάω πολλά, καταλαβαίνω την αγωνία τους και το κόπο τους! Όλη μέρα σχολείο και διάβασμα, αλλά για Μένα τίποτα! Από τα παιδιά θέλω έστω 10΄ λεπτά προσευχή την ημέρα για Μένα! Έχω δώσει τα πάντα στους ανθρώπους! Μέχρι να μιλάει και να βλέπει ο γονιός το παιδί του που είναι στην άλλη άκρη της γης! Αλλά αυτοί συνεχίζουν να προσκυνούν αυτόν και μου έδειξε τον διάβολο που στεκόταν έξω από το σπίτι μου! Όποιος θέλει ας με ακολουθήσει, μόνον αυτούς θα σώσω. Και από τον αέρα που θα αναπνέουν θα χορταίνουν!

Πηγή


 

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .