Κυριακή, Ιουνίου 4

Αμερικανοί Μετεωρολόγοι: Ο καιρός το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα

Δεν είναι πολύ ευχάριστα τα νέα για τον καιρό που θα έχει η Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι, σύμφωνα με τους Αμερικανούς μετεωρολόγους του AccuWeather.

Σύμφωνα λοιπόν με την εποχιακή εκτίμηση του AccuWeather, οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι οι καλοκαίρι του 2023 θα είναι ήπιο, δροσερό, αλλά και αρκετά βροχερό στην Ελλάδα,

την Ιταλία, την Αυστρία, την Ρουμανία και την Τουρκία, όπως και στο σύνολο των Βαλκανικών χωρών.

Ωστόσο, τα ισχυρά κύματα ζέστης φαίνεται πώς θα απασχολήσουν κυρίως την Κεντρική, την Βορειοανατολική και την Βόρεια Ευρώπη.


Το καλοκαίρι θα ξεκινήσει επίσημα στο βόρειο ημισφαίριο στο ηλιοστάσιο την Τετάρτη 21 Ιουνίου, περίπου τρεις εβδομάδες μετά την έναρξη του μετεωρολογικού καλοκαιριού, την Πέμπτη 1 Ιουνίου.

Οι μετεωρολόγοι της AccuWeather αναφέρουν ότι ο καλοκαιρινός καιρός θα ξεκινήσει γρήγορα σε όλη την κεντρική και βόρεια Ευρώπη, ενώ οι νοτιοανατολικές περιοχές ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μια πιο αργή μετάβαση στη νέα σεζόν.

Έτσι, φαίνεται πώς το καλοκαίρι στην Ελλάδα θα είναι πολύ διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει χωρίς μεγάλους καύσωνες.

Δείτε τον χάρτη του AccuWeather:

ieidiseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .