Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα το «Νίκη» στήριξε το τριήμερο πένθος για το ναυάγιο της Πύλου

O Πολωνός πρωθυπουργός Ματέους Μοραβιέτσκι έχει επανειλημμένα δηλώσει πως η Πολωνία δεν θα δεχτεί ποτέ «πρόσφυγες» από την Μέση Ανατολή και την Βόρεια Αφρική.

O Πολωνός ευρωβουλευτής Dominik Tarczyński, είχε απαντήσει σε σχετική ερώτηση ότι στην Πολωνία «Έχουμε 0 μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες στην Πολωνία, για αυτό η Πολωνία είναι τόσο ασφαλής χώρα».

Αυτή δεν ήταν η δική του προσωπική του άποψη αλλά η εθνική πολιτική της Πολωνίας.

Από αυτό είναι κατανοητή η ταραχή του Πολωνού πρωθυπουργού Ματέους Μοραβιέτσκι, για την δολοφονία της 27χρονης Πολωνής στην Κω ο οποίος με δήλωσή του ζήτησε την έκδοση του υπόπτου για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Πολωνία για να δικαστεί αυστηρότερα αφου έχει γίνει γνωστό σε όλη την Ευρώπη πως το Ελλαδισταν αποδίδει αστείες ποινές για βαρύτατα εγκλήματα ..

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστασίας. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι’ αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο ώστε να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter.

Για τους Πολωνούς αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι αδιανόητο.Ορδες λαθρο και όχι πρόσφυγες να έχουν κατακλύσει την χώρα, να διαμένουν κανονικά με επιδοματα , να εργάζονται κανονικά και κανείς να μη γνωρίζει αν έχουν ποινική ιστορία στις χώρες προελεύσεώς τους.

Για αυτό η Αναστάζια δεν είχε ιδέα ότι έχει να κάνει με κτήνη άσε δε που θα νόμιζε ότι θα ειναι μιγάδες Νεοέλληνες ( που ειναι γεματο το Ελλαδισταν και που νομιζουν οτι ειναι απόγονοι αρχαιων )