Δευτέρα, Ιουνίου 26

Ερωτευμένος μετά το διαζύγιο ο Πέτρος Κουσουλός

Ερωτευμένος μετά το διαζύγιο ο Πέτρος Κουσουλός

Ο Πέτρος Κουσουλός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε για την νέα αρχή που έκανε στην προσωπική του ζωή μετά τον χωρισμό του από την Όλγα Ζαφειροπούλου.

«Είμαι πολύ καλά. Ισχύει. Μετά το διαζύγιο προχωράει η ζωή για όλους μας. Είμαι πολύ καλά γιατί αφενός υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με την πρώην σύζυγό μου και υπάρχει καθημερινή επαφή

με τα παιδιά μου. Προτεραιότητα για εμένα είναι να μεγαλώσουν καλά. Ξέρεις, υπήρχε αυτός ο φόβος, ότι ενδεχομένως ένα διαζύγιο να τα τραυματίσει.»

Ευτυχώς όμως, τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πολύ καλά. Από εκεί και πέρα, η ζωή προχωράει, οπότε η πληροφορία που έχεις ότι είμαι καλά ισχύει. Φυσικά πήγαμε και σε ψυχολόγους και σε ειδικούς παιδοψυχολόγους για τον τρόπο με τον οποίο θα το ανακοινώσουμε αυτό στα παιδιά γιατί ήταν μια βίαιη αλλαγή στη ζωή τους με την έννοια ότι δε θα έμεναν πλέον στο ίδιο σπίτι, θα μετακόμιζαν με τη μαμά σε ένα άλλο» είπε αρχικά ο Πέτρος Κουσουλός.

«Συμβουλευτήκαμε ειδικούς και νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να κάνουν όλα τα ζευγάρια γιατί είναι πολύ εύκολο να τραυματίσεις τον ψυχισμό ενός παιδιού, το οποίο δε μπορεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο δυο ενήλικοι χωρίζουν» συνέχισε ο Πέτρος Κουσουλός.

Ο Πέτρος Κουσουλός με την πρώην σύζυγό του, Όλγα Ζαφειροπούλου

 govastileto.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .