Σάββατο, Ιουνίου 10

ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στο σπίτι του Σπ. Πνευματικού. «Σπατάλη είναι το οξυγόνο που αναπνέεις...»

Το σύνθημα «σπατάλη είναι το οξυγόνο που αναπνέεις» έγραψαν μέλη του Ρουβίκωνα στην πόρτα του σπιτιού του Σπύρου Πνευματικού, μετά τις δηλώσ...

Το σύνθημα «σπατάλη είναι το οξυγόνο που αναπνέεις» έγραψαν μέλη του Ρουβίκωνα στην πόρτα του σπιτιού του Σπύρου Πνευματικού, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για καρκινοπαθείς.

Με τις ανάλγητες δηλώσεις για τους καρκινοπαθείς τελευταίου σταδίου του Σπύρου Πνευματικού, υποψήφιου μέχρι χθες της ΝΔ και καθηγητή Ιατρικής, να έχουν προκαλέσει οργισμένες πολιτικές και κοινωνικές αντιδράσεις ο Ρουβίκωνας πραγματοποίησε παρέμβαση στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού, που προκάλεσαν δικαίως οργή με τη ΝΔ να αναγκάζεται ουσιαστικά να τον αποπέμψει αφορούσαν τους καρκινοπαθείς τελευταίου σταδίου, παρουσιάζοντας περίπου ως σπατάλη των δυσεύρετων πόρων για τον τομέα της Υγείας ιατρικές πράξεις που γίνονται σε καρκινοπαθείς τελευταίου σταδίου, που έχουν χάσει κάθε πιθανότητα να κερδίσουν τη μάχη.

«Σπατάλη είναι το οξυγόνο που αναπνέεις» είναι το σύνθημα που έγραψαν μέλη του Ρουβίκωνα στην πόρτα του σπιτιού του Σπύρου Πνευματικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .