Κυριακή, Ιουνίου 18

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ! ΑΔΕΙΟ από τουρίστες (στα μέσα Ιουνίου) το αεροδρόμιο του Ηρακλείου...

Οι τιμές σε ξενοδοχεία και εστιατόρια στα ύψη απαγορευτικά για τους Έλληνες σε τρεις μήνες θέλουν να πλουτίσουν ...θα φάνε καλά φέτος

Σοκάρει η φωτογραφία που τραβήχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου. Απογοητευτική είναι η εικόνα...


Σοκάρει η φωτογραφία που τραβήχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου.

Απογοητευτική είναι η εικόνα έξω από το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου που δείχνει τον χώρο μπροστά από τις αφίξεις των επιβατών να είναι άδειος από κόσμο.

Το τοπίο είναι «νεκρό»

Αδειο είναι το αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου όπως φαίνεται στη φωτογραφία που τράβηξε ο τουριστικός πράκτορας Αντύπας Σηφάκης το μεσημέρι της Τρίτης, 14 Ιουνίου.

Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου και όπως αποκαλύπτει η εικόνα δεν υπάρχει η αναμενόμενη τουριστική κίνηση.

Δεν υπάρχουν λεωφορεία και σίγουρα η φωτογραφία καταδεικνύει πως οι ειδήσεις για μια αρκετά κερδοφόρα χρονιά στον τουρισμό είναι δυνάμει διαψεύσιμες.

Το τοπίο είναι «νεκρό». Δεν υπάρχουν τουρίστες. Και σίγουρα είναι μια εικόνα που θέτει αρκετά εύλογα ερωτήματα.

Ο κ. Σηφάκης, μιλώντας αποκλειστικά στο neakriti.gr, είπε: «Δυστυχώς είναι μια φωτογραφία που αποτυπώνει μια σκληρή πραγματικότητα.

«Κρανίου τόπος»

»Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου και ο τουριστικός κόσμος δε διαφαίνεται στο αεροδρόμιο. Πραγματικά, κρανίου τόπος. Δεν υπάρχουν άνθρωποι. Δεν υπάρχουν τουριστικά λεωφορεία.

»Και όλα αυτά συμβαίνουν στην Κρήτη που είναι το μεγάλο brand name του ελληνικού τουρισμού».

 ww.press-gr.com/2023/06/blog-post_206.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .