Κυριακή, Ιουνίου 25

Καταγγελία από τον Χάρη Ρώμα: «Με προπηλάκισαν εντεταλμένοι του ΣΥΡΙΖΑ»

Καταγγελία από τον Χάρη Ρώμα: «Με προπηλάκισαν εντεταλμένοι του ΣΥΡΙΖΑ» 

Τον προπηλακισμό του από «εντεταλμένους ΣΥΡΙΖΑίους» κατήγγειλε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκλογική εκπομπή του MEGA.

Ο ηθοποιός και υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου, είπε ότι δέχτηκε επίθεση αυτός και η ομάδα του όταν προσπάθησε να επισκεφτεί εκλογικά κέντρα στο Χαλάνδρι.

«Προπηλακίστηκα και αυτό γιατί έχει ξεκινήσει προεκλογικό κλίμα για τις αυτοδιοίκητές εκλογές. Εκεί, κάποιοι θα δοκιμάσουν να πάρουν το αίμα τους πίσω».

Επιγράφοντας το συμβάν, ο Χάρης Ρώμας είπε:

«Έγινε μια παρεξήγηση από κάποιους που θεώρησαν ότι δεν μπορώ να μπαίνω στα εκλογικά τμήματα επειδή έχω παραιτηθεί από αντιπεριφερειάρχης. Τα πράγματα είχαν βίαια τροπή, χτύπησαν έναν από τους ανθρώπους που είναι στην ομάδα μου. Τον έσπρωξαν εντεταλμένοι ΣΥΡΙΖΑίοι, εκλογικοί αντιπρόσωποι».«Με αποκάλεσαν ‘Μαυρογιαλούρο’», είπε ο κ. Ρώμας, ο οποίος τελικά μπήκε στα εκλογικά τμήματα με αστυνομική συνοδεία.

Εθνικές Εκλογές 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .