Τρίτη, Ιουνίου 20

ΟΤΑΝ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕ ΤΗΝ ΘΕΟΔΩΡΑ-ΝΤΟΡΑ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΩΣ ΜΙΣΘΑΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΑΥΤΑ; (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

georgiadis-bakogianni

«Η κυρία Μπακογιάννη σε αυτή τη θέση που βρίσκεται καθίσταται μέρα με τη μέρα επικίνδυνη» έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης για την τότε υπουργό Εξωτερικών 

Η Ντόρα Μπακογιάννη που σήμερα εκβιάζει ανοιχτά τη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, ήταν πριν μερικά χρόνια στο στόχαστρο του νυν αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Μεταξύ άλλων κατηγορούσε την τότε υπουργό Εξωτερικών ότι είχε αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της

Τουρκίας, ενώ υποστήριζε ότι διορίστηκε από τις ΗΠΑ.

«Θα απαγόρευα δια νόμου να είσαι υπουργός Ελλάδος και να λέγεσαι Ντόρα. Απεμπολείς το όνομα Θεοδώρα και το κάνεις Ντόρα;» έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω της εκπομπής του και συνέχιζε:

«Η κυρία Ντόρα Μητσοτάκη Μπακογιάννη έχει αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας. Μία Τουρκία που σκοτώνει έναν Έλληνα πιλότο, καταστρέφει το αεροπλάνο του, κάνει παραβιάσεις νυχθημερόν, μας ζητάει τα ρέστα για το F16, και πάει η κυρία Μπακογιάννη στην Κωνσταντινούπολη για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας».

«Η κυρία αυτή μπήκε σε αυτή τη θέση από τις ΗΠΑ, αυτοί την διόρισαν, είναι βέβαιο ότι ο Καραμανλής δεν την ήθελε, έχει μπει για να κάνει ζημιά. Όσο γρηγορότερα φύγει, τόσο το καλύτερο. Η κυρία Μπακογιάννη σε αυτή τη θέση που βρίσκεται καθίσταται μέρα με τη μέρα επικίνδυνη» τόνιζε ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ.

Ακολουθεί το βίντεο:

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f%ce%a4%ce%91%ce%9d-%ce%9f-%ce%91%ce%94%ce%a9%ce%9d%ce%99%ce%a3-%ce%93%ce%95%ce%a9%ce%a1%ce%93%ce%99%ce%91%ce%94%ce%97%ce%a3-%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%91%ce%9a%ce%95%ce%a1%ce%91%ce%a5%ce%9d%ce%a9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .