Παρασκευή, Ιουνίου 23

ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ “ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ” ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ -ΤΟΥΡΚΟΙ “ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ” ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

ΡΑΓΙΑΔΕΣ, για μια θέση στο Δημόσιο ψηφίζετε αυτούς που καταστρέφουν την Πατρίδα μας . ΦΤΟΥ ΣΑΣ !
fafa

Νέος συναγερμός στον Έβρο για 63 λαθρομετανάστες σε νησίδα στα Μαράσια. Γίνεται νέα επιχείρηση διάσωσης, αυτή τη στιγμή και όπως όλα δείχνουν είναι όλοι Τούρκοι.

Οι τζιχαντιστές οργανώνουν μαζί με τους Τουρκους την εισβολή λαθρομεταναστών στον Έβρο και στα νησιά. Οι Τούρκοι στρατολογούν τζιχαντιστές για την ισλαμοποίηση της Ελλάδας.

ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Δείτε τι έλεγε η αστυνομία για την είσοδο τζιχαντιστών το 2019 στη χώρα μας:

Ανακοινώνεται ότι σήμερα (11-11-2019) το πρωί, Τούρκοι αστυνομικοί μετέβησαν στον συνοριακό σταθμό στις Καστανιές Έβρου και ζήτησαν να εισέλθει στην Ελλάδα, Αμερικανός υπήκοος, αραβικής καταγωγής, τον οποίο συνόδευαν, επικαλούμενοι ότι είχε συλληφθεί γιατί είχε υπερβεί τις δικαιούμενες ημέρες παραμονής του στην Τουρκία.

Ο προαναφερόμενος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εισέλθει στην Ελλάδα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία, συνοδευόμενος από τους Τούρκους αστυνομικούς. Από έλεγχο που διενεργήθηκε σε βάσεις δεδομένων ελληνικών και συνεργαζόμενων χωρών, δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του.
Σήμερα το απόγευμα ο εν λόγω επανήλθε εκ νέου, μόνος του, στον ίδιο συνοριακό σταθμό και ζήτησε να εισέλθει στην Ελλάδα.

Οι ελληνικές Αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο και σφράγισαν το διαβατήριό του. Κατόπιν τούτου επέστρεψε στην Τουρκία.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%94%ce%95%ce%a5%ce%a4%ce%95%ce%a1%ce%9f-%ce%92%ce%99%ce%9d%ce%a4%ce%95%ce%9f-%ce%a3%ce%9f%ce%9a-%ce%9e%ce%a5%ce%a0%ce%9d%ce%97%ce%a3%ce%a4%ce%95-%ce%a1%ce%91%ce%93%ce%99%ce%91%ce%94%ce%95%ce%a3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .