Σάββατο, Ιουνίου 24

ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ συνυποψήφιός του! ΒΟΜΒΑ και για βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με «ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς»....

Πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί νυν υποψήφιο του κόμματος για υποκρισία σε σχέση με τη στάση του στους πλειστηριασμούς Την ώρ...

Πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί νυν υποψήφιο του κόμματος για υποκρισία σε σχέση με τη στάση του στους πλειστηριασμούς

Την ώρα που μαίνεται η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ για τους πλειστηριασμούς με θέμα την υπόθεση που έχει προκύψει με τον κ. Μάντζο, ο παραιτηθείς από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ και τη θέση του υποψήφιου βουλευτή στη Φθιώτιδα Νίκος Πάπουτσας επιτέθηκε με ανάρτησή του στον υποψήφιο βουλευτή της Κουμουνδούρου στην ίδια περιοχή, Γιάννη Σαρακιώτη.

Ειδικότερα ο κ. Πάπουτσας κατηγορεί τον κ. Σαρακιώτη ότι ενώ ο ίδιος «λυσσομανά κατά των funds, ο αδελφός του ως συμβολαιογράφος πραγματοποιεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς».

Τι ανέφερε στην ανάρτησή του
Ο κ. Πάπουτσας αναφέρει με την ανάρτησή του και τις σχετικές δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, τονίζοντας ότι ο βουλευτής Σαρακιώτης διατηρεί την ίδια επαγγελματική έδρα με τον αδερφό του στην Αταλάντη Φθιώτιδας. Στην ανάρτησή του αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Δεν είναι άραγε τεράστια πολιτική υποκρισία να είσαι Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, να λυσσομανάς κατά των FUNDS που παίρνουν άδικα τα σπίτια του κόσμου με τους πλειστηριασμούς και ο αδελφός σου ο οποίος είναι συμβολαιογράφος και με τον οποίο διατηρείται την ίδια επαγγελματική έδρα στην Αταλάντη , ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ υπέρ των FUNDS ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΎΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ, που εσύ κατακεραυνώνεις με την πολιτική σου;;; EINAI NOMIMO. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΗΘΙΚΟ ;;; Για του λόγου το αληθές, οι δημόσιες δημοσιεύσεις από την ηλεκτρονική σελίδα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών».

Η παραίτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Πάπουτσας παραιτήθηκε από τη θέση του υποψήφιου βουλευτή στη Φθιώτιδα αλλά και από τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ μετά το αποτέλεσμα τις κάλπης της 21ης Μαΐου.
Τότε είχε γράψει σχετικά:
«Εύχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να βρει το δρόμο του και να αντιληφθεί αυτός και τα συλλογικά του όργανα, έστω και τώρα, ότι όταν σε φτύνουν δεν βρέχει» σημείωνε, δείχνοντας την εμφανή δυσαρέσκειά του για κινήσεις και πολιτικές της Κουμουνδούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .