Δευτέρα, Ιουνίου 26

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Αξιότιμοι Αρχηγοί της Αντιπολίτευσης
Κύριε Τσίπρα
Κύριε Ανδρουλάκη
Κύριε Κουτσούμπα
Κύριε Βελόπουλε
Κύριε Νάτσιε
Κύριε Στίγκα
Κυρία Κωνσταντοπούλου

Οι Εκλογές Τελείωσαν ο κύριος Μητσοτάκης θα σχηματίσει αυτοδύναμη Κυβέρνηση , όχι βέβαια με την αυτοδυναμία που θα ήθελε .


Από σας λοιπόν εξαρτάται τι πρέπει να γίνει και σε πόση δύσκολη θέση θα φέρει τον Κύριο Μητσοτάκη .
θα πρέπει .

1. Να πιέσετε να πάρουν τον δρόμο τους οι Υποθέσεις

α. Του Εγκλήματος των Τεμπών

β. Του εγκλήματος των Υποκλοπών το λεγόμενο δεύτερο ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΚΑΙΤΕ”

γ. Άλλων υποθέσεων που άπτονται της Δικαιοσύνης
και εξαιτίας του Κυρίου Ντογιάκου που λιμνάζουν.

2.Τι θα γίνει με τα Εθνικά Θέματα διότι οι γνωρίζοντες πράγματα και ενέργειες αναμένονται εξελίξεις μέχρι τέλους του έτους οι οποίες θα ικανοποιούν την Τουρκία ( Π.Χ. 6 Μίλια στα Νησιά του Ανατολικού και Νότιου Αιγαίου , συνεκμετάλλευση ενεργειακών Πόρων , Αποστρατικοποίηση ) καλυμμένα όλα αυτά με την ψευδεπίγραφη συμφωνία ” Της Μη Επίθεσης”

3. Έχουμε μπροστά μας την Δημοσιονομική Πειθαρχία για την οποία ο Κύριος Μητσοτάκης μέχρι και σήμερα δεν έβγαλε Κουβέντα και έχει τάξει Λαγούς με Πετραχήλια ( Αυξήσεις – Φορολογία κ,λ,π) , ο δε κύριος Σκυλακάκης μας είπε ότι δεν είχαν υποβληθεί στην Ε.Ε οι Προεκλογικές υποσχέσεις της Ν.Δ .

4. Έχουμε μπροστά μας το τεράστιο Πρόβλημα της Υγείας με τις χιλιάδες ελλείψεις , και τα χιλιάδες προβληματα με το ΕΚΑΒ , και τι θα γίνει με τα Νοσοκομεία της χώρας .

5. Έχουμε το τεράστιο πρόβλημα με τον έλεγχο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία τα γνωρίζετε πάρα πολύ καλά και θα πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας έτσι ώστε να πάψουν πλέον να λιβανίζουν τον Κύριο Μητσοτάκη , από το πρωί μέχρι το βράδυ και να αφήνουν τον λαό να ζει σε χρυσή σφαίρα .

Από εσάς λοιπόν εξαρτάται αν θα μπαίνει στην βουλή Ο Κύριος Μητσοτάκης και θα νιώθει ότι θα τρώει Ξύλο σε καθημερινή βάση και οι αποφάσεις του θα τυγχάνουν κρητικής όχι απλής αλλά από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης σε έντονο ρυθμό χωρίς έλεος και πολύ σκληρά .

Κάθε απόφαση του Κυρίου Μητσοτάκη η οποία θα είναι αντίθετη με το καλό του Λαού άμεσα να κατεβαίνετε στον Λαό και όχι μόνο να τον ενημερώνετε αλλά τον έχετε σε εγρήγορση και να κατεβαίνει στους δρόμους για να ζητά τα δίκαιά του .

Χρησιμοποιείστε κάθε μέσον που θα έχετε στα χέρια σας είτε λέγεται ΙΝΤΕΡΝΕΤ , είτε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης , είτε εφημερίδες , είτε Κανάλια τηλεόρασης , και ο μοναδικός σκοπός θα πρέπει να είναι ο Αυστηρότατος Έλεγχος της Εξουσίας χωρίς συναισθηματισμούς , χωρίς έλεος , για κάθε τι επισθητό , έστω και το πιό μικρό .

Ανοίξτε Πόλεμο χωρίς Έλεος , αφήστε τον Πόλεμο των χαρακωμάτων και ξεκινήστε επίθεση σε όλα τα μέτωπα είτε σε Αέρα , είτε σε Θάλασσα , είτε σε Ξηρά, χρησιμοποιήστε όλων των ειδών τα Πυρομαχικά διότι τότε και μόνο τότε ο Λαός θα καταλάβει τι λάθος έκανε και τι τον περιμένει.

ΠΟΠΗ ΖΩΗ

facebook sharing button.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .