Τετάρτη, Ιουνίου 7

ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ!--Νεκρός άνδρας στην πλατεία Βάθη μετά από άγρια συμπλοκή!

 Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη - Το θύμα είναι Βουλγαρικής υπηκοότητας και έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο

Σε μια λίμνη αίματος, νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας λίγο μετά τις 05:00 τα ξημερώματα έξω από ψητοπωλείο της πλατείας Βάθη μετά από άγρια συμπλοκή με άλλο άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει Βουλγαρική υπηκοότητα, ενώ έφερε τραύματα σε όλο το σώμα του από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίοι αναζητούν τον δράστη αλλά και το δολοφονικό όπλο. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. 




Πρόκειται για έναν 50χρονο ο οποίος έχασε τη ζωή του, καθώς φέρει πολλές μαχαιριές, με την πιο σοβαρή να είναι στον λαιμό του. Η ΕΛ.ΑΣ μέσα από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται σε κατάστημα στο σημείο της δολοφονίας θα συγκεντρώσει τα στοιχεία που απαιτούνται για να εντοπίσει τον δράστη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .