Πέμπτη, Ιουνίου 1

Επτά νέες συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού στον Κολωνό

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό με την αστυνομία να προχωρά σε επτά νέες συλλήψεις. Συγκεκριμένα, τα άτομα κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι ένας πατέρας 48 ετών και ο 20χρονος γιος του. Επιπλέον, στο κινητό ενός εκ των επτά βρέθηκε και πορνογραφικό υλικό με το

12χρονο κορίτσι. 

Η επιχείρηση ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες μόλις εντοπίστηκαν, οδηγήθηκαν στα γραφεία του Ανηλίκων, στον 8ο όροφο της ΓΑΔΑ όπου συνελήφθησαν μετά από ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος τους από το 14ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ αναφέρει: 

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023, 7 άτομα τα οποία κατηγορούνται για κατά περίπτωση γενετήσια πράξη με ανήλικη έναντι αμοιβής, της οποίας η παθούσα συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη όχι όμως και τα δέκα πέντε έτη, κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων.

Ειδικότερα όπως προέκυψε από την ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι ανωτέρω ταυτοποιήθηκαν ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση μαστροπείας σε βάρος 12χρονης στον Κολωνό. 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή». 

Συνολικά 23 συλλήψεις μέχρι σήμερα

Συνολικά οι συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού με θύμα τη 12χρονη ανέρχονται μέχρι σήμερα σε 23.

Η ανήλικη είχε δώσει συγκεκριμένα στοιχεία που οδήγησαν τις αρχές στην ταυτοποίηση και των νέων συλληφθέντων. Ωστόσο, όπως είχε γνωστοποιήσει ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, τα εντάλματα σύλληψης είχαν καθυστερήσει: 

«Μου κάνει μεγάλη εντύπωση η καθυστέρηση που υπάρχει. Δεν έχουν καν καλεστεί τα συγκεκριμένα πρόσωπα που έχει υποδείξει το παιδί. Έχει δώσει όλα τα στοιχεία και είναι πολύ εύκολο για τις ανακριτικές αρχές να βρουν τους συγκεκριμένους άνδρες», είχε δηλώσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .