Σάββατο, Ιουνίου 24

Η εξομολόγηση του Νίκου Φλωρινιώτη για τη μάχη του με τον καρκίνο: «Πέντε χρόνια το κουβαλούσα»

floriniotis-nikos

Ο Νίκος Φλωρινιώτης έκανε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με την περιπέτεια του με τον καρκίνο, μαζί με τη μητέρα του, Μάχη.

Μεταξύ άλλων, ο γιος του εκλιπόντος τραγουδιστή αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με κακοήθη όγκο στο σώμα του.

Αρχικά, ο Νίκος Φλωρινιώτης είπε: «Μου έδινε σημάδια όλα αυτά τα χρόνια. Από πέρυσι άρχισα να χάνω κιλά, είχα κόπωση, απλά επειδή είχα περάσει και κόβιντ, είχα διάφορα πέρυσι, δεν έδωσα

σημασία, νόμιζα ότι ήταν από τον κορονοϊό. Πέντε χρόνια το κουβαλούσα. Αυτό, παρά το γεγονός ότι ήμουν νέος, εξελίχθηκε πάρα πάρα πολύ αργά».

Ενώ η μητέρα του, Μάχη, δήλωσε: «Αυτό τον έσωσε, κατά τη δική μου γνώμη».

«Είναι μελάνωμα. Μιλάμε για μεγαλογιατρούς που πήγα στην αρχή και δεν το βρήκαν. Οι δύο πρώτοι έλεγαν ότι είναι λίπωμα και τους λέω: “Επείγει; Πρέπει να το βγάλω τώρα;” και μου είπαν: “Όχι μην αγχώνεσαι”», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Το μελάνωμα, όπως αποκάλυψε, προέκυψε από ελιά.

«Το είχα αφαιρέσει το προηγούμενο, το περσινό», είπε ο Νίκος Φλωρινιώτης. «Εκεί έχασαν τη βιοψία, στην ελιά δεν είχαν κάνει καθόλου βιοψία», συμπλήρωσε η μητέρα του.

«Συνήθως ό, τι βγάζεις πάει πάντα για βιοψία. Τώρα γιατί δεν κάνανε οι συγκεκριμένοι…», διερωτήθηκε ο Νίκος Φλωρινιώτης και κατέληξε: «Ο ένας γιατρός με έστελνε στον άλλον, άλλαξα περίπου 10 γιατρούς, μου έλεγαν: “Τώρα, θα φύγω για δύο εβδομάδες, θα πάω διακοπές…”, ο άλλος πάλι το ίδιο μου έλεγε”».

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%97-%ce%b5%ce%be%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%9d%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%a6%ce%bb%cf%89%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .