Παρασκευή, Ιουνίου 23

Σήμερα αναζητούμε το χθες του μεγάλου ηγέτη!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Λένε πως πέθανε... στις 23 Ιούνη 1996... Λένε πως πέθανε... Όμως, ΖΕΙ και πλανάται σαν φάντασμα, ο εφιάλτης για...Και τώρα επικυρώστε αυτά τα σχέδια στην κάλπη!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Λένε πως πέθανε... στις 23 Ιούνη 1996...
Λένε πως πέθανε... Όμως, ΖΕΙ και πλανάται σαν φάντασμα,
ο εφιάλτης για...

ολόκληρο το εθνοκτόνο πολιτικό σύστημα (χωρίς καμία εξαίρεση)!
Σήμερα αναζητούμε το χθες του μεγάλου ηγέτη!
Όποιος σήμερα έστρεψε αλλού το πρόσωπό του, θα κριθεί και θα καταδικαστεί από την Ιστορία!
«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι κόμμα σοσιαλδημοκρατικό.
Είναι κόμμα σοσιαλιστικό.
Η σοσιαλδημοκρατία αποτελεί σωσίβιο
του σύγχρονου μονοπωλιακού καπιταλισμού.
Η ομοιότητα της σοσιαλδημοκρατίας με το σοσιαλισμό
είναι όση και η ομοιότητα του φάντη με το ρετσινόλαδο.
Η σοσιαλδημοκρατία είναι μια προσπάθεια
διαιώνισης του καπιταλιστικού συστήματος»
Ανδρέας Παπανδρέου

ΖΕΙ και πλανάται σαν φάντασμα, είναι ο εφιάλτης του ξενόδουλου ελληνόφωνου πολιτικού συστήματος, των πολιτικών υπαλλήλων τραπεζιτών.

ΖΕΙ αιώνια στις καρδιές των Ελεύθερων και των Εθνικοαπελευθερωτικών Κινημάτων όλου του κόσμου!

Δεν πεθαίνουν οι Μεγάλοι Ηγέτες που γράφουν την ιστορία των πατρίδων τους και υψώνουν τα ιδανικά και τους πόθους των λαών τους, συνεισφέροντας στα επαναστατικά ιδανικά γενιών και γενιών για Ελευθερία κι Εθνική Ανεξαρτησία!
Ο Ηγέτης που δεν κατόρθωσαν να ξεριζώσουν από τις καρδιές των απλών ανθρώπων του λαού, έγραψε Ιστορία κι άφησε Εθνικές Παρακαταθήκες, που πρόδωσε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το πολιτικό σύστημα με πρώτους τους "επιγόνους" που παραμένει γι' αυτούς ένας εφιάλτης στον ύπνο τους, αλλά κι όταν χωρίς ντροπή τον επικαλούνται!
Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά η αριστερά στην κυβέρνηση... ο λαός στην εξουσία!
Στην Ευρώπη τα σοσιαλιστικά κόμματα και κινήματα πανεύκολα ενσωματώθηκαν κι αλώθηκαν από την παγκοσμιοποίηση, το υπερεθνικό κεφάλαιο, σε χρόνους ρεκόρ. Άλλωστε, η ευρωπαϊκή "αριστερά της εποχής μας", η Νατοϊκή "αριστερά" των "δικαιωμάτων", των "ανοικτών συνόρων", της υποταγής στους τραπεζίτες είχε ξεπουληθεί πολύ νωρίς στο κεφάλαιο με τον "ευρωκομμουνισμό" και σήμερα με την "αριστερά της εποχής μας".
Χρειάστηκε χρόνος, ώστε σήμερα να ξεχνούν όλοι οι σε υπαλληλική σχέση με τις ΗΠΑ:
* Να ξεχνάνε την Κύπρο μας Ενιαία Κυρίαρχη Ανεξάρτητη και να "αγωνιζόμαστε" για Διχοτόμηση με Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία...
* Να ξεχνάνε το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, ώστε να σταματήσουμε τη Ρωσική επιρροή στα Βαλκάνια... κατά Τσίπρα-Κοτζιά κι ΟΛΟ το ελληνόφωνο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα...
* Να μετατρέπονται σε ιατρικούς επισκέπτες των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών (Big Pharma), για τις πωλήσεις του "θεϊκού" πειραματικού ορού...
* Να στηρίζουν με πάθος και μαζί με όλο το ξενόδουλο πολιτικό σύστημα τη Ναζιστική Ουκρανία του κοκαϊνομανή, την αναβίωση του ναζισμού στην Ευρώπη, γιατί το θέλουν οι ΗΠΑ... Νατοϊκά μορμολύκεια... κηρύξατε πόλεμο στον "Ρωσικό ιμπεριαλισμό"... Ρωτήσατε το λαό;

Στην Ελλάδα, μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου, δόθηκαν μεγάλοι αγώνες για να "εκσυγχρονίσουν", μεταλλάξουν το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, τις ιδέες, οράματα κι αρχές του μεγάλου Ηγέτη, αφού ναυάγησε ακόμη και το βρώμικο '89. Σημίτης, Γ. Παπανδρέου, Βενιζέλος, Γεννηματά... για να μετατρέψουν, να διαστρεβλώσουν, να προδώσουν τις Εθνικές Παρακαταθήκες του τελευταίου Έλληνα Ηγέτη στέλνοντας φονικά όπλα στους ναζί εναντίον της Ρωσίας κι επιπροσθέτως ιατρικοί επισκέπτες των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών, αδιαφορώντας για την υγεία του λαού... μια αποικία με υπόδουλο και ξενόδουλο πολιτικό σύστημα.
 
Έτσι σήμερα, μετά από 27 χρόνια έγινε κατορθωτό να διαδηλώνουν ΟΛΟΙ μαζί με τον Αμερικανό πρέσβη, πρωτίστως το Κιναλ-πασοκ της "νέας τάξης", για τα "δικαιώματα του είδους" και να θεωρείται "προοδευτισμός" Athens Pride 2023! Μία κυβέρνηση "εθνικής ενότητας & ομοψυχίας" είναι εφικτή!

«Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι

σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον...
Η μνήμη όπου και να την αγγίξεις πονεί.»
Γιώργος Σεφέρης

Δεν ξεχνάμε!

* Σήμερα, 27 χρόνια μετά κανένας δεν τόλμησε
-ούτε οι "επίγονοι"... τι άραγε θα μπορούσαν να ψελλίσουν για τη Μακεδονία, την Κύπρο, την Τουρκία, τη Συρία, το νεοναζιστικό καθεστώς του κοκαϊνομανή Νατοϊκού υπαλλήλου...- να μιλήσει για την προδοσία της Εθνικής Παρακαταθήκης του Ηγέτη. 
Σημειώνουμε το κείμενο του αείμνηστου Θύμιου Παπανικολάου (+), του διανοητή της αριστεράς που μας άφησε νωρίς, την ψυχή και καρδιά του "Ρεσάλτο", που έχει το δικό του ιδιαίτερο πολιτικό "βάρος" και σημασία για τον Ανδρέα Παπανδρέου κι αξίζει την προσοχή μας: Ανδρέας: Συνεχίζει να «αναζητείται» νοσταλγικά

Για να βρεις το μέλλον σου...
πρέπει να καταλάβεις το παρελθόν σου!

«Η θύμηση του παρελθόντος μπορεί να είναι η
απαρχή επικίνδυνων διαισθητικών γνώσεων και η...
παγιωμένη κοινωνία δείχνει να φοβάται τα
ανατρεπτικά περιεχόμενα της μνήμης»
Χέρμπερτ Μαρκούζε

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .