Παρασκευή, Ιουνίου 2

ΔΕΥΤΕΡΗ στην ΕΕ! ΚΑΛΠΑΖΕΙ η ανεργία των νέων στην Ελλάδα...

«Γκρεμίζουν» το αφήγημα  για την υποτιθέμενη ανάπτυξη, τα αποκαλυπτικά στοιχεία της Eurostat για την ανεργία των νέων στη χώρα μας, τον Φεβ...


«Γκρεμίζουν» το αφήγημα  για την υποτιθέμενη ανάπτυξη, τα αποκαλυπτικά στοιχεία της Eurostat για την ανεργία των νέων στη χώρα μας, τον Φεβρουάριο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Eurostat, η Ελλάδα καταγράφει ποσοστό της τάξης του 29,7% στην ανεργία των νέων κάτω των 25 ετών. Ακολουθούν η Ισπανία με ποσοστό 29,3% και η Ιταλία με ποσοστό 22,4%.

Την ίδια ώρα, τα χαμηλότερα ποσοστά σημειώνουν η Γερμανία με 5,7%, η Τσεχία με 7,2% και η Ισλανδία με 8,7%.

Ποιες περιοχές της Ελλάδας καταγράφουν τη μεγαλύτερη ανεργία νέων
Τα στοιχεία της Eurostat για τις περιφέρειες καταγράφουν τις περιοχές της χώρας όπου αποτυπώνεται το μεγαλύτερα ποσοστά.

Ειδικότερα η Θεσσαλία, η Κεντρική Ελλάδα και η Δυτική Μακεδονία είναι ανάμεσα στις επτά ευρωπαϊκές περιφέρειες με τη μεγαλύτερη ανεργία των νέων.Τα ποσοστά
Θέουτα (Ισπανία) – 42,4%
Θεσσαλία – 39,8%
Δυτική Ελλάδα – 36,5%
Μελίγια (Ισπανία) – 36,1%
Δυτική Μακεδονία – 34,3%
Καμπανία (Ιταλία) – 34,2%
Σικελία (Ιταλία) – 34,2%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .