Σάββατο, Ιουνίου 17

Πούτιν: Οι ΗΠΑ θέλουν να αιματοκυλίσουν την Ευρώπη – Η Ρωσία ετοιμάζεται για διάχυση του πολέμου

 Η προχθεσινές δηλώσεις του Πούτιν είχαν μία εξαιρετικά ανησυχητική αναφορά η οποία περιέργως δεν προβλήθηκε από τα δυτικά και κυρίως τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ. 

Είπε συγκεκριμένα:

«Αναγκαστήκαμε να προσπαθήσουμε να τερματίσουμε τον πόλεμο που ξεκίνησε η Δύση το 2014 με τη δύναμη των όπλων. Και η Ρωσία θα τερματίσει αυτόν τον πόλεμο με τη δύναμη των όπλων, απελευθερώνοντας ολόκληρη την επικράτεια της πρώην Ουκρανίας από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους Ουκρανούς Ναζί. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές.

Ο ουκρανικός στρατός των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ θα ηττηθεί, ανεξάρτητα από τα νέα είδη όπλων που θα λάβει από τη Δύση. Όσο περισσότερα όπλα υπάρχουν, τόσο λιγότεροι Ουκρανοί και αυτό που ήταν η Ουκρανία θα παραμείνει.

Ακόμα και ενδεχόμενη άμεση επέμβαση των ευρωπαϊκών στρατών του ΝΑΤΟ δεν θα αλλάξει το αποτέλεσμα. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, η φωτιά του πολέμου θα τυλίξει ολόκληρη την Ευρώπη. Φαίνεται ότι και οι ΗΠΑ είναι έτοιμες για αυτό».

ΕΔΩhttps://www.newsbreak.gr/kosmos/477924/poytin-oi-ipa-theloyn-aimatokylisma-se-oli-tin-eyropi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .