Τετάρτη, Ιουνίου 21

Και κάτι άλλο κ. Τσίπρα, όσο λέτε ότι ο Μητσοτάκης ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία θέλοντας να μοιάσει στο Μακρόν, ως φιλελεύθερος πολιτικός και τείνει να γίνει ομοίωμα του Όρμπαν, τόσο θα του ανεβάζετε τα ποσοστά του Μητσοτάκη και θα ρίχνετε τα δικά σας ποσοστά.

 Αλέξη Τσίπρα, εκτός από τους λαθρομετανάστες Ασιάτες εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεστε καθόλου για τους Έλληνες;

Αφού νοιάζεσαι Αλέξη τόσο πολύ μόνο για τους αλλοδαπούς γιατί δε βάζεις υποψηφιότητα στο Πακιστάν ή στο Μπαγκλαντές; 

Δεν ακούσαμε να μας πεις τι θα κάνεις για τους χαμηλοσυνταξιούχους των 400 ευρώ που τους έκοψες εσύ το τελευταίο ΕΚΑΣ, δεν σε ακούσαμε τι θα κάνεις για τα ενοίκια που έχουν φτάσει όσο ένας μισθός, ή για τα διαμερίσματα που είναι απλησίαστα και δεν μπορούν τα νέα παιδιά να

αγοράσουν  για να κάνουν οικογένεια. Δεν σε ακούσαμε να λες κάτι για τους Έλληνες παρά μόνο να επαναλαμβάνεις δικαιοσύνη για όλους, και δικαιοσύνη για όλους. Καλή είναι η δικαιοσύνη αλλά με την δικαιοσύνη δε χορταίνεις.

Βγαίνετε στη τηλεόραση και φαγώνεστε οι πολιτικοί μεταξύ σας με άλλους από  αντίπαλο κόμμα καταντήσατε μια σιχαμάρα όλοι σας. Ο πολίτης θέλει να ακούσει τι θα κάνετε με την  ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης και αντί αφτου ακούμε ποιος άκουγε ποιον , και ποιος έχει βουλευτή  από ο Τουρκικό προξενείο και ποιος όχι. και επειδή καθώς είπες κι εσύ ότι αυτό είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, καλό θα είναι να βγουν να μιλήσουν οι ίδιοι τι ακριβώς πρεσβεύουν, γιατί δεν μιλούν το αμίλητο νερό ήπιαν οι δικοί σας της Θράκης; Και όσο λέτε να πέσει ο Φράχτης για να χαρεί και ο δικό σας Μουζάλας καθώς είπε, θα κάνει μεγάλο γλέντι αν αφήσουμε ελεύθερα τα σύνορα, τόσο θα πέφτουν τα ποσοστά σας δεν το καταλαβαίνετε; Δεν γίνεται να μας αντικαταστήσετε με Μουσουλμάνους όσο και αν αυτό το επιθυμείτε. Για την υγεία τι θα κάνετε εκτός από προσλήψεις γιατρών, δεν σας άκουσα να πείτε τίποτα για τα Νοσοκομεία που έκλεισε η Νέα Δημοκρατία, ποιος θυμάται την Πολυκλινική και τόσα άλλα, γιατί δεν μιλάτε γι’ αυτά; Είστε ίδιοι μ' αυτούς και γι’ αυτό ψηφίζετε ότι φέρνουν στη βουλή για ψήφισμα. Τώρα ένας συνταξιούχος για να πάει σε γιατρό θέλει 20 με30 ευρώ να πληρώσει από τη σύνταξη των 400 ευρώ,  για να του γράψουν φάρμακα 10 ευρώ και φυσικά δεν πάει μόνο μια φορά τον μήνα σε γιατρό ένας ηλικιωμένος . Με την προσωπική διαφορά που εσείς κάνατε νόμο, οι χαμηλοσυνταξιούχοι δεν πήραν ούτε ένα ευρώ αύξηση και τώρα ζητάτε να σας ψηφίσουν, ότι σπείρατε θα θερίσετε κ. Τσίπρα.

Και κάτι άλλο κ. Τσίπρα, όσο λέτε ότι ο  Μητσοτάκης ξεκίνησε την πολιτική του σταδιοδρομία θέλοντας να μοιάσει στο Μακρόν, ως φιλελεύθερος πολιτικός και τείνει να γίνει ομοίωμα του Όρμπαν, τόσο θα του ανεβάζετε τα ποσοστά του Μητσοτάκη και θα ρίχνετε τα δικά σας ποσοστά.

Φαντομάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .